Sera Silicate Clear

Sera Silicate Clear zorgt voor snelle verwijdering van silicaten uit het water. Silicaat kan in het aquarium voor verschillende problemen zorgen, waaronder bruine aanslag op ruiten, grind, planten en ornamenten. Inhoud: 500 gram voor +- 200-400 liter.

Artikelnummer: 15.5.7

Sera Silicate Clear

 

Sera Silicate Clear zorgt voor snelle verwijdering van silicaten uit het water. Silicaat kan in het aquarium voor verschillende problemen zorgen, waaronder bruine aanslag op ruiten, grind, planten en ornamenten. Vooral tijdens de opstart worden veel problemen ervaren, maar als silicaat in hogere concentraties aanwezig is kan dit langdurig voor problemen blijven zorgen. De bruine aanslag wordt veroorzaakt door Silicaatalgen, kiezelwieren of diatomeeën. Het exoskelet van deze algen bestaat uit silicaat/siliciumdioxide en hebben dit dan ook nodig om uit te kunnen breiden.

Sera Silicate Clear wordt geleverd met een filterzakje waardoor dit filtermedium direct toepasbaar is in het aquarium filter. Voor gebruik kort onder stromend water spoelen en gewoon in een filter of op een plaats met een goede circulatie van het water leggen. Werking - afhankelijk van de silicaatbelasting - tot drie maanden.


Inhoud:
500 gram, voldoende voor een aquarium van 200 - 400 liter. Minder doseren is natuurlijk altijd mogelijk.

Het silicaatgehalte monitoren kan gemakkelijk met de Sera Silicaat (SiO3) test.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »