Cleantec 100plus Osmosoapparaat 360l

De Cleantec 100plus osmose 360ltr is een osmoseapparaat met een opbrengst van 360 liter osmosewater in 24 uur en is voorzien van een 3-traps filtering.

Lees meer...
Artikelnummer: 06.4.3
Aantal: 4

Cleantec 100plus osmose 360ltr

 

De Cleantec 100plus osmose 360ltr is een osmoseapparaat met een opbrengst van 360 liter osmosewater in 24 uur bij 25°C en 4 bar. Hoe hoger de druk hoe hoger de opbrengst. Bij een normale aansluiting op de kraan zonder drukvergroters wordt +- de helft van de opbrengst behaald.

Het water wordt in 3 stadia gefilterd:

  1. Sedimentfilter
  2. Koolfilter
  3. Membraanfilter

Door eerst het water door een sedimentfilter te leiden worden de meest grove verontreinigingen tegengehouden. Door het water vervolgens door het koolfilter te persen worden alle chemische verontreinigingen uit het water verwijderd. Vervolgens wordt door het membraanfilter alle opgeloste stoffen (TDS) verwijderd. Het osmosewater is dan volledig zuiver en bevat geen opgeloste stoffen meer.

Dit osmose apparaat wordt geleverd inclusief sedimentfilter, koolfilter, membraanfilter, kraanaansluiting, osmose slangen, stromingsbegrenzer (om automatisch de juiste verhouding omsosewater en afvalwater te krijgen) en klemmen voor ophanging van het osmoseapparaat aan de muur.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen