Amerika aquariumplanten

Voorgrond aquariumplanten uit de Amerika regio (N&Z). Deze regio staat onder andere bekend om de Echinodorus soorten, Ludwigia (verschillende soorten), Juncus Repens en een breed scala aan diverse andere aquariumplanten.


Echinodorus Magdalensis

€3,95

De Echinodorus Magdalensis is een mooie, compacte Echinodorus soort met lange, felgroene bladeren. Met een maximale hoogte van 20 centimeter is deze aquariumplant zeer geschikt op de voorgrond of als middenbeplanting.

Echinodorus parviflorus

€3,95

De Echinodorus parviflorus is een dwergvorm binnen de Echinodorus soort. Deze Echinodorus soort wordt dan ook niet heel hoog (10-15cm) en is daarmee goed toe te passen op de voorgrond. De ovale bladeren zijn donkergroen en hebben een frisse uitstraling.

Hydrocotyle vulgaris

€3,75

De Hydrocotyle Vulgaris, ook wel gewone waternavel genaamd is een makkelijke plant welke het goed doet in zowel het aquarium als de vijver. Door de geringe groeihoogte (10 tot 20 centimeter) is deze plant zeer geschikt als voor en midden beplanting.

Lilaeopsis Novae-Zelandiae

€3,75

De Lilaeopsis Novae-Zelandiae is een makkelijk te houden aquariumplant welke zeer geschikt is als voorgrondbeplanting. De plant heeft een frisgroene kleur er wordt maximaal +- 5 centimeter hoog.