Aquariumplanten uit Afrika

Achtergrond aquariumplanten uit de Afrika regio. Deze regio staat onder andere bekend om de Anubias, Aponogeton en andere vooral groenblijvende aquariumplanten.


Ludwigia palustris groen

€3,25

De Ludwigia palustris groen is een makkelijk te houden aquariumplant. Deze frisgroene stengelplant is goed te combineren met hardscape en rood/bruine aquariumplanten. Kan tot 40 centimeter hoog worden.

Rode tijgerlotus - Nymphaea Zenkeri

€5,25

De Rode tijgerlotus - Nymphaea Zenkeri is samen met de groene variant misschien wel één van de meest gehouden & bekendste aquariumplanten op de markt. De tijgerlotus is een prachtige blikvanger in elk aquarium en doet het ook nog goed in bijna elk aquariu

Anubias Heterophylla

€5,75

De Anubias Heterophylla is een unieke Anubias soort welke zich onderscheid door zijn lange bladstelen. De bladeren zijn ellipsvormig en zijn helder- tot donkergroen en relatief groot waardoor de plant tot wel 50cm hoog kan worden. Gemakkelijke Anubias om

Anubias Minima XXL P9 Moederplant

€13,95

De Anubias Minima is een weinig eisende aquariumplant welke groeit middels een wortelstok (rizoom). De Anubias Minima is zeer geschikt voor het binden op hout en steen. Deze plant betreft een XXL P9 Moederplant. Maximale hoogte van +- 40 centimeter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »