Kabadi Pro Bite

Kabadi Pro Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle soorten vissen. De pellets drijven op het wateroppervlak en zijn zeer rijk aan proteïne, vitamines en mineralen voor optimale gezondheid & kleuring. Inhoud: 80 gram drijvende voeding.

Artikelnummer: 17.2.2
Aantal: 26

Kabadi Pro Bite

 

Kabadi Pro Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle soorten vissen. De pellets drijven op het wateroppervlak en zijn daarmee zeer geschikt voor alle vissen in de midden & bovenlaag. De pellets hebben een klein formaat en zijn daarmee zeer geschikt voor zowel kleine als grotere bewoners.

Omdat de Kabadi Pro Bite speciaal is afgestemd op alle aquarium vissen en bestaat uit de beste ingrediënten zult u dit terug zien in de algehele gezondheid, groei en kleuring bij de vissen. Omdat kwaliteit bij Kabadi voorop staat worden nagenoeg alle voedingsstoffen uit de voeding opgenomen en is de overblijfselen van afvalstoffen minimaal. Door betere opname van de voedingsstoffen & B-glucan wordt het immuunsysteem van de vissen versterkt en de kans op ziektes verkleind.

Dosering & compositie

Voer dagelijks 2 tot 3 keer wat de vissen eten in een paar minuten.

33% proteïne, 8% vet, 4% vezels, 10% vocht.

Inhoud: 80 gram drijvende pellets in hersluitbaar gripzakje van kraft.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 110 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

JCF Breddels 25-06-2023 09:22

Zeer goed voedsel voor de kleinere en grote vissen .


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »