Cleantec 50 Professional osmose 175ltr

Cleantec 50 professional osmose 175ltr + boosterpomp en controller. Dit osmose apparaat wordt compleet geleverd en is voorzien van 1 sediment en 3 kool filters, stromingsbegrenzer, Vontron membraan en automatisch spoeling van het membraan.

Lees meer...
Artikelnummer: 30.1.1
Aantal: 1

Cleantec 50 Professional osmose 175ltr + boosterpomp en controller.

 

Cleantec 50 professional osmose 175ltr + boosterpomp en controller. Dit osmose apparaat wordt compleet geleverd en is voorzien van 1 sediment en 3 kool filters, stromingsbegrenzer, Vontron membraan en automatisch spoeling van het membraan.


Het water wordt professioneel gezuiverd in 5 verschillende stadia:

 1. Sediment cartridge. Deze verwijdert opgeloste stoffen en delen tot 5 micron uit het kraanwater.
 2. Granulaat geactiveerd koolstof cartridge. Grove delen actieve kool verwijderen geurtjes, chloor en andere organische verontreinigigen uit het kraanwater.
 3. Hoge dichtheid geactiveerd koolstof cartridge. Kraanwater wordt door deze cartridge geperst waardoor resten geurtjes, chloor en andere organische verontreinigigen volledig worden verwijderd uit het kraanwater.
 4. RO membraan. Het kraanwater wordt door het RO membraan geperst waardoor ALLE overgebleven reststoffen zoals mineralen en verontreinigingen uit het water worden gefilterd. Alle delen groter dan 0,0001 micron worden hierdoor verwijderd, inclusief bacteriën en virussen.
 5. Secundair actieve kool cartridge. Deze zorgt er tot slot voor dat de allerkleinste delen chloor en andere organische verontreinigigen worden verwijderd.


Het systeem is voorzien van een computer. Deze computer controleert het waterzuiveringsproces automatisch. Wanneer de waterdruk te gering is of het uitgaande gezuiverde water wordt geblokkeerd, zal het systeem de productie van het osmose apparaat automatisch stoppen. Hierdoor kan er aan de eindslang bijvoorbeeld een vlotter worden gemonteerd.
Als het waterniveau stijgt en de vlotter de slang van het gezuiverde water blokkeert slaat het osmose apparaat automatisch af.
De computer meet tevens de hoeveelheid opgeloste stoffen van het uitgaande water in PPM en geeft aan wanneer de filters aan vervaning toe zijn.

Tussen filter fase 3 en 4 (voor het RO membraan) zit een boosterpomp. Deze boosterpomp zorgt er voor dat het water met +- 4 bar druk door het membraan wordt geperst. Hierdoor ontstaan betere zuiveringsresultaten en is de opbrengst van dit apparaat +- 175 liter zuiver water per 24 uur.
Tevens zorgt de boosterpomp voor de juiste werkdruk op plekken waar de leidingdruk lager is zoals bijvoorbeeld op de zolder of in een appartement.


De Cleantec 50 professional osmose 175ltr wordt compleet geleverd inclusief alle toebehoren zoals:

 • cartridges / filters / RO membraan
 • wandplaat voor ophanging
 • sleutel voor losdraaien cartridges
 • 5 meter slang
 • aansluitkoppeling 1/2e + kogelkraan
 • handleiding in het Nederlands
 • teflon tape.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »