Biomax NO planaria - 100 gram

Biomax NO planaria maakt uw aquarium vrij van planaria in slechts 3 dagen. Biomax NO planaria is onschadelijk voor garnalen en kreeften en werkt zeer effectief. Inhoud; 100 gram

Lees meer...
Artikelnummer: 02.5.4
Aantal: 764

Biomax NO planaria - 100 gram

 

Biomax NO planaria maakt uw aquarium vrij van planaria na slechts 3 dagen. Planaria is een wormsoort met een driehoekige kop en kan 4 tot 5 centimeter groot worden. Planaria hebben meestal één of twee paar ogen en hebben een kenmerkende driehoekige of een pijlpuntige kop.

planaria bestrijding

Het belangrijkste ingrediënt van NO planaria is het betelnootpalm extract. De betelnootpalm is een van nature voorkomende grondstof die uit de stam wordt gehaald. Het palm-extract is giftig voor wormachtige organismen. No Planaria heeft geen invloed op de waterkwaliteit. De pH, GH en KH waarde blijft stabiel. No Planaria heeft geen negatief effect op garnalen, waterplanten en de belangrijke bacteriën in het water of filter materiaal en is herhaaldelijk getest met succes tegen planaria.

 

Dosering:

  • Eerste dag: 1 volle maatlepel voor 50 liter water
  • Tweede dag: 1 / 2 maatlepel voor 50 liter aquariumwater
  • Derde dag: 1 / 4 maatlepel voor 50 liter aquariumwater
  • Na 72 uur (3 dagen) is de behandeling afgerond en ververs 50% van het water

Hoeveelheid aanpassen naar de inhoud van het aquarium. 1 afgestreken lepel is circa 0,9 gram.

Dit maakt 1 verpakking NO planaria geschikt voor 1 totale behandeling voor aquaria tot +- 3200 liter.

Niet toepassen bij slakken. Voor de veiligheid is dit "niet te gebruiken bij slakken", omdat niet alle soorten / groepen grondig kon worden getest. Er zijn testen gedaan met ongeveer 20 verschillende soorten slakken waarbij geen vreemde gevallen voor kwamen.

Let op: Biomax NO planaria doodt slakken en planaria waardoor er veel afvalstoffen in het water kunnen komen als deze dieren vergaan. Hou uw waterwaarden goed in de gaten en zorg voor een snelle verwijdering van dode dieren!

Waarschuwing: dit middel zou onschadelijk moeten zijn voor vissen. Aangezien wij een melding hebben gekregen die anders doet vermoeden is het gebruik in een aquarium met vissen op eigen risico. Gebruik blijft ten alle tijden op eigen risico.

Inhoud; 100 gram. Doseerlepel zit in de verpakking.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 151 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen