Aquael leddy slim sunny - 5 watt

De Aqauel leddy slim sunny is de ideale lamp voor boven (nano)aquaria. Met een gering stroomverbruik van slechts 5 Watt weet deze lamp maximale lichtsterkte te bereiken. Het lichtspectrum (6500K) ondersteunt de natuurlijke kleuring van uw dieren.

Artikelnummer: 03.1.7

Aquael leddy slim sunny - 5 watt

 

De Aqauel leddy slim sunny is de ideale lamp voor boven (nano)aquaria. Met een gering stroomverbruik van slechts 5 Watt weet deze lamp maximale lichtsterkte te bereiken. Het lichtspectrum van de Aquael leddy slim sunny bestaat uit neutraal wit licht wat de natuurlijke kleuring van garnalen, kreeften en vissen ondersteunt.

Naast ondersteuning van de natuurlijke kleuring zorgt deze lamp voor ondersteuning van plantengroei (makkelijke aquariumplanten, mossen). Hierdoor blijft het aquarium in balans en wordt het aquarium een mooi geheel.

De lampen zijn gemaakt met een strak design en maken van het aquarium een mooi geheel. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit LED-lampen en sterke aluminium behuizing heeft deze aquariumlamp een lange levensduur met LED-lampen die een levensduur hebben van 50.000 uur. Dit is wel 30 keer zo lang als een normale lamp!

Specificaties

Spectrum: 6500K
Lumen: 550
Stroomverbruik: 5 Watt
Afmeting: 21 x 3 x 1,5 cm
Energieklasse: A++

Geschikt voor 20 – 30 cm aquariums

Deze lamp is universeel voor alle glasdikten <6 millimeter.

lars 14-02-2018 19:58

Ook zoals de gewone leddy een mooi lampje, iets minder wattage maar verdeeld het licht beter over je aquarium.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »