Diepvriesvoer aquarium

Bij Onlineaquariumspullen hebben we een breed assortiment aan diepvriesvoer van het merk Dutch Select. Wij hebben diepvriesvoer voor zoet water, zout water en schildpadden. Het diepvriesvoer van Dutch Select is gemaakt in Nederland en komt standaard met natuurlijke voer verbeteraars naast het hoofdingrediënt (voer + omega 3, spirulina of knoflook).

Aangezien wij diepvriesvoer enkel in een tempex doos met icepack verzenden zijn verzendkosten wat hoger. NL: € 9,95 gratis vanaf € 125,- BE/DE: € 11,95 gratis vanaf € 150,-. U dient zelf zorg te dragen voor het in ontvangst nemen van uw zending op de dag van bezorging.


Diepvriesvoer 100 gram blister zoet water

€3,29

Wij hebben we een breed assortiment aan diepvriesvoer van het merk Dutch Select. Het diepvriesvoer is gemaakt in Nederland en komt standaard met natuurlijke voer verbeteraars naast het hoofdingrediënt (voer + omega 3, spirulina of knoflook). 21 soorten.

Diepvriesvoer 100 gram blister zout water

€3,29

Wij hebben we een breed assortiment aan diepvriesvoer van het merk Dutch Select. Het diepvriesvoer is gemaakt in Nederland en is 100% natuurlijk. Deze selectie is speciaal voor zout water aquaria. Verkrijgbaar in 4 verschillende soorten.

Diepvriesvoer 100 gram hele dieren

€3,29

Wij hebben we een breed assortiment aan diepvriesvoer van het merk Dutch Select. Het diepvriesvoer is gemaakt in Nederland en 100% natuurlijk. Hele dieren worden vaak gegeten door grotere (roof)vissen. Verkrijgbaar in 3 soorten.

Diepvriesvoer 200 gram plak

€5,49

Wij hebben we een breed assortiment aan diepvriesvoer van het merk Dutch Select. Het diepvriesvoer is gemaakt in Nederland en komt standaard met natuurlijke voer verbeteraars naast het hoofdingrediënt (voer + omega 3, spirulina of knoflook). 4 soorten.