Diepvriesvoer 100 gram hele dieren

Wij hebben we een breed assortiment aan diepvriesvoer van het merk Dutch Select. Het diepvriesvoer is gemaakt in Nederland en 100% natuurlijk. Hele dieren worden vaak gegeten door grotere (roof)vissen. Verkrijgbaar in 3 soorten.

€3,29
€1,50 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 10

Diepvriesvoer 100 gram hele dieren

 

Wij hebben we een breed assortiment aan diepvriesvoer van het merk Dutch Select. Het diepvriesvoer is gemaakt in Nederland en 100% natuurlijk.

Diepvriesvoeding kan worden gegeven als complete dagelijkse voeding of als aanvulling naast andere voeders. Middels diepvriesvoeding kunt u uw vissen van gezonde, ''verse'' voeding voorzien wat tevens lang te bewaren is. Diepvriesvoeding ondersteunt de algehele gezondheid van uw vissen en het natuurlijke voedingspatroon.

Wij hebben de hele dieren verkrijgbaar in 3 soorten: hele kokkels, hele mosselen en hele spiering. Deze hele dieren worden vaak gegeten door grotere dieren en (roof)vissen. Daar de hele dieren redelijk zacht zijn kunnen vissen hier gemakkelijk stukjes af scheuren. Een verpakking bevat 100 gram in een zakje. Kies simpelweg in het drop-down menu welke verpakking(en) u wenst te ontvangen en wij regelen de rest!

Aangezien wij diepvriesvoer enkel in een tempex doos met icepack verzenden zijn verzendkosten wat hoger. NL: € 9,95 gratis vanaf € 125,- BE/DE: € 11,95 gratis vanaf € 150,-. U dient zelf zorg te dragen voor het in ontvangst nemen van uw zending op de dag van bezorging.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »