Kaneelstokjes 5 cm

Onze kaneelstokjes zijn zeer geschikt voor gebruik in het aquarium en hebben een antibacteriële werking. Daarnaast zorgen de kaneelstokjes voor natuurlijke decoratie / schuilplaatsen wat het aquarium een natuurlijke uitstraling geeft. Inhoud: 10 stuks.

Lees meer...
Artikelnummer: 01.4.1

Kaneelstokjes 5 cm / 10 stuks

 

Onze kaneelstokjes zijn zeer geschikt voor gebruik in het aquarium en hebben een antibacteriële werking. Deze kaneelstokjes zijn van de beste kwaliteit en komen uit Sri Lanka. Dit product zit boordevol natuurlijke stoffen die van nature in de habitat van garnalen en kreeften voorkomen zoals: tannines, etherische oliën en humusstoffen. Deze stokjes voorkomen ziektes en schimmels op een natuurlijke manier.

Garnalen, kreeften en bodemvissen gebruiken deze stokjes graag als schuilplaats. De stokjes hebben daarnaast een decoratieve waarde en geven het aquarium een natuurlijke uitstraling. De stokjes vergaan langzaam in het aquarium en bieden daarom langdurig voedsel voor garnalen en kreeften.

Let op: Deze kaneelstokjes zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in aquaria. De kaneelproducten die u elders vindt komen vaak uit China en bevatten kleine hoeveelheden coumarine. Deze stof is schadelijk voor aquariumdieren.

Verpakking en dosering

Inhoud: 10 kaneelstokjes a 5 centimeter. Geef 1 kaneelstokje op circa 5-10 liter aquariumwater. Plaats meerdere stokjes op/over elkaar om een speels effect te creëren.

Briefpost

Dit product kan met briefpost worden verzonden en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzenden middels briefpost is mogelijk t/m 200 gram.

L van Montfort 28-11-2020 14:16

Mijn garnalen waarderen de kaneelstokjes wel. Ik heb een hoopje gemaakt van 7 stokjes en er zitten steeds garnalen op en in.


B.L Dekker 09-07-2020 15:19

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


L van Daalen 14-05-2020 15:23

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 3 beoordelingen