Dennerle nano style led 8W

De Dennerle nano style led 8.0 is een compacte led verlichting voor nano aquaria van 30 tot 60 liter. Het lichtspectrum van deze lamp is speciaal afgestemd voor optimaal balans in het aquarium met optimaal groeilicht en een natuurlijke kleurweergave.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.4.3

Dennerle nano style led 8W

 

De Dennerle nano style led 8W is een compacte led verlichting voor nano aquaria van 30 tot 60 liter. Deze lamp is zeer eenvoudig te installeren en is geschikt voor alle glasdikten van 4 en 5 millimeter. Vanwege het mooie design van deze led lamp voor het aquarium past deze mooi bij het geheel waardoor deze geen afleiding vormt. 

De Dennerle nano style led 8W heeft een speciaal lichtspectrum die is afgestemd voor optimaal balans in het aquarium met optimaal groeilicht en een natuurlijke kleurweergave. Hierdoor wordt plantengroei en kleur optimaal ondersteund terwijl de kleurweergave zeer natuurlijk blijft. 

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is deze lamp zeer duurzaam. De gebruikte led's zijn van het merk Osram en hebben een gemiddelde brandtijd van 50.000 uur. Dit samen met het geringe stroomverbruik van slechts 8 watt maakt dat de lamp weinig kosten heeft en erg lang mee gaat.

Technische specificaties

Lichtkleur: 6500 kelvin
Lichtstroom: 500 lumen
Opgenomen vermogen: 8,0 Watt
Stralingshoek: 120°

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »