De Dennerle nano cubes zijn voorzien van afgeronde hoeken en gepolijst glas voor optimaal doorzicht. Vanwege het geringe formaat passen deze nano cubes op plaatsen/kastjes met weinig ruimte. De nano aquaria zijn nog geheel naar eigen voorkeur in te richten en zijn zeer geschikt voor het houden van garnalen, slakken en nano visjes. De Dennerle nano cubes worden tevens veel gebruikt voor het maken van een aquascape. 

Van de nano cubes zijn 4 maten beschikbaar. Alle Dennerle nano cubes komen inclusief dekplaat, onderlegger en achterwandfolie.


Dennerle Nano cube 10 liter

€49,95

De Dennerle Nano cube 10 liter is een helder nano aquarium van 20 cm (L) x 20 cm (B) x 25 cm (H). De dennerle nano cubes zijn voorzien van afgeronde hoeken en gepolijst glas. Inclusief afdekplaat, onderlegger en achterwandfolie.

Dennerle Nano cube 20 liter

€59,95

De Dennerle Nano cube 20 liter is een helder nano aquarium van 25 cm (L) x 25 cm (B) x 30 cm (H). De dennerle nano cubes zijn voorzien van afgeronde hoeken en gepolijst glas . Inclusief afdekplaat, onderlegger en achterwandfolie.

Dennerle Nano cube 30 liter

€69,95

De Dennerle Nano cube 30 liter is een helder nano aquarium van 30 cm (L) x 30 cm (B) x 35 cm (H). De dennerle nano cubes zijn voorzien van afgeronde hoeken en gepolijst glas. Inclusief afdekplaat, onderlegger en achterwandfolie.

Dennerle Nano scapers tank 35 liter

€79,95

De Dennerle Nano scapers tank 35 liter is een helder nano aquarium van 40 cm (L) x 32 cm (B) x 28 cm (H). Door de bijzondere werkdiepte en het grotere bodemoppervlak is dit aquarium zeer geschikt voor het creëren van aquascapes. Incl. afronde fronthoeken.