Kabadi aquatic

Kabadi aquatic is een producent van hoogwaardige voeding voor garnalen & (nano)vissen. Kabadi aquatic is gevestigd in India en is ontstaan vanuit de hobby en passie voor aquaria. Het voornaamste doel en voordeel van deze producten is de optimale kwaliteit van de voeding t.o.v. ''mainstream'' merken.


Kabadi Ebi Sticks Pollen

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Pollen zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit bloempollen en granen. De lollys zijn een gezonde snack voor alle garnalen, kreeften, slakken en (bodem)vissen. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Ebi Pellets

€7,50

Kabadi Ebi Pellets is 100% plantaardige garnalenvoeding bestaande uit spirulina, bladeren, groentes en andere plantaardige producten. Kabadi Ebi Pellets bootst het natuurlijke eetpatroon na en ondersteunt de gezonheid, groei en kleuring.

Kabadi Mini Bite

€4,95

Kabadi Mini Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle tropische vissen. De mini pellets zijn het perfecte formaat voor zelfs de kleinste vissen en zijn rijk aan proteïnes voor optimale gezondheid & kleuring. Inhoud: 50 gram zinkende voeding.

Kabadi Ebi Sticks Spirulina

€7,50

Kabadi Ebi Sticks Spirulina zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit spirulina, blad en groentes. De lollys zijn een gezonde snack voor alle garnalen, kreeften, slakken en (bodem)vissen. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Micro Bite

€2,50

Kabadi Micro Bite is speciaal ontwikkeld voor de kleinste & opgroeiende jonge vissen. Met een zeer hoog proteïne gehalte van 55% helpt Micro Bite bij een optimale celontwikkeling en snelle, gezonde groei. Inhoud: 20 gram micro pellets.

Kabadi Neo Bite

€4,95

Kabadi Neo Bite is speciaal ontwikkeld voor (kleine)vissen zoals tetra vissen. Kabadi Neo Bite is complete voeding en is zeer rijk aan proteïne, vitamines en mineralen voor optimale gezondheid & kleuring. Extra spirulina toegevoegd. Inhoud: 50 gram.

Kabadi Pro Bite

€4,95

Kabadi Pro Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle soorten vissen. De pellets drijven op het wateroppervlak en zijn zeer rijk aan proteïne, vitamines en mineralen voor optimale gezondheid & kleuring. Inhoud: 80 gram drijvende voeding.