Kabadi aquatic

Kabadi aquatic is een producent van hoogwaardige voeding voor garnalen & (nano)vissen. Kabadi aquatic is gevestigd in India en is ontstaan vanuit de hobby en passie voor aquaria. Het voornaamste doel en voordeel van deze producten is de optimale kwaliteit van de voeding t.o.v. ''mainstream'' merken.


Kabadi Ebi Sticks Pollen

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Pollen zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit bloempollen en granen. De lollys zijn een gezonde snack voor alle garnalen, kreeften, slakken en (bodem)vissen. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Ebi Sticks Spirulina

€7,50

Kabadi Ebi Sticks Spirulina zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit spirulina, blad en groentes. De lollys zijn een gezonde snack voor alle garnalen, kreeften, slakken en (bodem)vissen. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Mini Bite

€4,95

Kabadi Mini Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle tropische vissen. De mini pellets zijn het perfecte formaat voor zelfs de kleinste vissen en zijn rijk aan proteïnes voor optimale gezondheid & kleuring. Inhoud: 50 gram zinkende voeding.

Kabadi Ebi Sticks Carotenoid

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Carotenoid zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen en verschillende plantaardige producten. De sticks zijn rijk aan Carotenoid (caroteen) en werken daarmee kleurversterkend bij garnalen. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Ebi Pellets

€7,50

Kabadi Ebi Pellets is 100% plantaardige garnalenvoeding bestaande uit spirulina, bladeren, groentes en andere plantaardige producten. Kabadi Ebi Pellets bootst het natuurlijke eetpatroon na en ondersteunt de gezonheid, groei en kleuring.

Kabadi Pro Bite

€4,95

Kabadi Pro Bite is gebalanceerde complete voeding voor alle soorten vissen. De pellets drijven op het wateroppervlak en zijn zeer rijk aan proteïne, vitamines en mineralen voor optimale gezondheid & kleuring. Inhoud: 80 gram drijvende voeding.

Kabadi Neo Bite

€4,95

Kabadi Neo Bite is speciaal ontwikkeld voor (kleine)vissen zoals tetra vissen. Kabadi Neo Bite is complete voeding en is zeer rijk aan proteïne, vitamines en mineralen voor optimale gezondheid & kleuring. Extra spirulina toegevoegd. Inhoud: 50 gram.

Kabadi Micro Bite

€2,50

Kabadi Micro Bite is speciaal ontwikkeld voor de kleinste & opgroeiende jonge vissen. Met een zeer hoog proteïne gehalte van 55% helpt Micro Bite bij een optimale celontwikkeling en snelle, gezonde groei. Inhoud: 20 gram micro pellets.

Kabadi Ebi Sticks Nettle

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Nettle zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en brandnetel. Brandnetel is rijk aan natuurlijke vezels en mineralen en ondersteunt daarmee de vervelling. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Ebi Sticks Mulberry

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Mulberry zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en mulberry. Mulberry is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding, rijk aan vitaminen, mineralen, etc. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Ebi Sticks Spinach

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Spinach zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en spinazie. Spinazie is rijk aan calcium wat zorgt voor ondersteuning bij de vervelling en kleuring. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Ebi Sticks Moringa

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Moringa zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en moringa. Deze lollys met moringa zijn een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. Inhoud: 12 stuks.

Kabadi Ebi Sticks Paprika

€7,95

Kabadi Ebi Sticks Paprika zijn 100% natuurlijke shrimp lollys bestaande uit granen, verschillende plantaardige producten en paprika. Paprika is rijk aan caroteen en natuurlijke mineralen en ondersteunt zo de kleur en vervelling. Inhoud: 12 stuks.