Tantora

Tantora is marktleider als het gaat om natuurproducten voor het aquarium. Op de biologische boederij van tantora worden de natuurproducten zelf geteeld en verpakt om zo een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.


Tantora amaranth bladeren

€8,95 €4,50

Tantora amaranth sticks zijn nog niet zo bekend, maar bieden specifieke voordelen voor de garnalenkweker. Gezond aanvullend garnalenvoer voor alle garnalen.

Tantora drift branch wood

€17,95 €8,95

Tantora drift branch wood zijn takjes hardhout van 30-40 cm die veilig zijn voor garnalen en andere aquariumbewoners. Zinken nadat ze 2-5 dagen in het water zijn gedrenkt.

Tantora SnowFlakes

€3,95 €1,50

Tantora SnowFlakes zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar garnalen van houden. Deze garnalen snacks zitten vol vitaminen, mineralen en sporenelementen. Inhoud: 10 gram. Verkrijgbaar in 4 varianten.

Tantora Betta spa

€5,95 €2,95

Tantora Betta Spa is gemaakt van natuurlijke kruiden en 7 voedingsstoffen speciaal ontwikkeld voor betta's. Inhoud: 15 zakjes.

Tantora Black curls

€7,00 €3,50

Tantora's Black Curls zijn een natuurlijke decoratie voor uw aquarium. Ze bevatten zuren en tannines met antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Inhoud: 10 gram.

Tantora medium catappa bladeren

€4,95

Tantora catappa bladeren maat medium (13-18 centimeter). Catappa bladeren hebben een preventieve werking tegen ziektes en bieden langdurig voedsel. 10 of 50 Stuks.

Tantora guave bladeren

€7,45

Tantora guave bladeren voorkomen schadelijke bacteriën en voorzien dieren gedurende een langere tijd van voedsel.

Tantora catappa bark rond

€14,95

De grote buizen van catappa bark zijn niet alleen natuurlijk, onbehandeld decoratiemateriaal, maar ze hebben ook nuttige effecten.

Tantora B-leaves shrimpfood

€6,95 €3,95

Tantora B-leaves shrimpfood is een volledig garnalenvoer samengesteld uit 15 verschillende bladeren en groenten, rijk aan vitaminen en mineralen. Inhoud: 35 gram.

Tantora mineraal stenen 100 gram

€9,95

Giftige stoffen zoals ammoniak / ammonium en zware metalen worden in deze stenen opgeslagen over een langere periode en vormen dus geen bedreiging voor ongewervelde dieren zoals garnalen, kreeften en vissen.

Tantora extra large catappa bladeren

€5,95

Tantora catappa bladeren maat XL (19-30 centimeter). Catappa bladeren hebben een preventieve werking tegen ziektes en bieden langdurig voedsel. 10 of 50 Stuks.

Tantora nano catappa bladeren

€8,95

Tantora nano catappa bladeren. Catappa bladeren hebben een preventieve werking tegen ziektes en bieden langdurig voedsel. 15 Stuks.

Tantora Moringa sticks

€5,95 €2,95

Moringa Stick is een voedingssupplement in de vorm van sticks. Moringa is een bron van vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen. Inhoud: 25 gram.

Tantora King Catappa Sticks

€6,95

Tantora King Catappa Sticks zijn gemaakt van 100% natuurlijke catappa bladeren. De sticks zijn een alternatief voor de hele bladeren maar hebben dezelfde goede eigenschappen. Zinken direct. Verkrijgbaar in 50 en 100 gram.

Tantora Catappa Extract

€9,95 €4,95

Geconcentreerd extract van Catappa Bladeren en 100% vis- en garnalenveilig! Een gemakkelijke manier om alle voordelen van Catappa te benutten zonder dat er bladeren in de tank zitten. Inhoud: 30ml.

Tantora Catappa Essence

€9,95 €4,95

Tantora Catappa Essence is een sterk geconcentreerd Catappa-extract en is voor elke gebruikte liter Catappa-essence vergelijkbaar met 2500 bladeren. Inhoud: 30ml.

Tantora Catappa leaves tea bags

€5,95 €2,95

Deze catappa blad tea bags hebben alle voordelen van catappa bladeren, maar zijn verpakt in "theezakjes". Ze helpen bij het voorkomen van ziektes en bacteriën en helpen bij het nabootsen van de natuurlijke omgeving. Inhoud: 20 stuks

Tantora bananenbladeren

€7,45

Tantora gedroogde bananenbladeren voor het aquarium. Biologische bladeren die de pH verlagen en ziektes voorkomen. Bananenbladeren hebben tevens een desinfecterende werking.

Tantora Montmorillonit powder 50g

€8,95 €4,95

Tantora montmorillonit powder is speciaal ontwikkeld voor garnalen- aquaria en bevat een mix van meer dan 60 mineralen en micro organismen. Inhoud: 50 gram.

Tantora beta carotene sticks

€5,95 €2,95

Tantora Beta Caroteen Sticks is een zeer voedzaam garnalenvoer in de vorm van sticks. Deze zijn aan de lucht gedroogd en bevatten wortel, pompoen en rode paprika. Inhoud: 25 gram

Tantora Mineral Liquid GH+

€9,95 €4,95

Tantora Mineral Liquid GH + verhoogt effectief het niveau van de algemene hardheid (GH) zonder het niveau van KH te verhogen en voegt belangrijke mineralen toe die garnalen helpen bij het vervellen en mooi van kleur te blijven. Inhoud: 60ml.

Tantora catappa bark

€7,95

Catappa bark wordt veel gebruikt in het aquarium door de ziekte werende stoffen die het bevat en tevens de pH licht verlaagt. Tantora catappa bark behoort tot de hoogte kwaliteit op de markt.