Tantora

Tantora is marktleider als het gaat om natuurproducten voor het aquarium. Op de biologische boederij van tantora worden de natuurproducten zelf geteeld en verpakt om zo een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.


Tantora guave bladeren

€7,45

Tantora guave bladeren voorkomen schadelijke bacteriën en voorzien dieren gedurende een langere tijd van voedsel.

Tantora catappa bark

€7,95

Catappa bark wordt veel gebruikt in het aquarium door de ziekte werende stoffen die het bevat en tevens de pH licht verlaagt. Tantora catappa bark behoort tot de hoogte kwaliteit op de markt.

Tantora nano catappa bladeren

€8,95

Tantora nano catappa bladeren. Catappa bladeren hebben een preventieve werking tegen ziektes en bieden langdurig voedsel. 15 Stuks.

Tantora mineraal stenen 100 gram

€9,95

Giftige stoffen zoals ammoniak / ammonium en zware metalen worden in deze stenen opgeslagen over een langere periode en vormen dus geen bedreiging voor ongewervelde dieren zoals garnalen, kreeften en vissen.

Tantora extra large catappa bladeren

€5,95

Tantora catappa bladeren maat XL (19-30 centimeter). Catappa bladeren hebben een preventieve werking tegen ziektes en bieden langdurig voedsel. 10 of 50 Stuks.

Tantora bananenbladeren

€7,45

Tantora gedroogde bananenbladeren voor het aquarium. Biologische bladeren die de pH verlagen en ziektes voorkomen. Bananenbladeren hebben tevens een desinfecterende werking.

Tantora amaranth

€8,95

Tantora amaranth sticks zijn nog niet zo bekend, maar bieden specifieke voordelen voor de garnalenkweker. Gezond aanvullend garnalenvoer voor alle garnalen.

Tantora Catappa Essence - 30 ml

€19,95 €12,95

Tantora Catappa Essence is een sterk geconcentreerd catappa extract. Met een paar druppen heeft u alle toevoegingen die normaal uit meerdere bladeren komen!

Tantora Micro Active - 60 ml

€14,95 €8,95

Tantora Micro Active bevat levende bacteriën die afvalstoffen uit water verwijderen en giftige stoffen binden.

Tantora catappa bark rond

€14,95

De grote buizen van catappa bark zijn niet alleen natuurlijk, onbehandeld decoratiemateriaal, maar ze hebben ook nuttige effecten.

Tantora medium catappa bladeren

€4,95

Tantora catappa bladeren maat medium (13-18 centimeter). Catappa bladeren hebben een preventieve werking tegen ziektes en bieden langdurig voedsel. 10 of 50 Stuks.

Tantora Mineral Liquid GH+ 60 ML

€14,95 €8,95

Tantora Mineral Liquid GH+ voegt belangrijke mineralen toe die garnalen helpen bij het vervellen en mooi van kleur te blijven.

Tantora ready mulberry

€8,95

Tantora ready mulberry zijn kant en klare bladeren die zijn gekookt, gedroogd en daarna verwerkt zijn tot 100% pure mulberry sticks. 100% natuurlijk zonder toevoegingen. Uitstekende aanvullende voeding voor garnalen.