Tantora

Tantora is marktleider als het gaat om natuurproducten voor het aquarium. Op de biologische boederij van tantora worden de natuurproducten zelf geteeld en verpakt om zo een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.


Tantora drift branch wood

€17,95 €8,95

Tantora drift branch wood zijn takjes hardhout van 30-40 cm die veilig zijn voor garnalen en andere aquariumbewoners. Zinken nadat ze 2-5 dagen in het water zijn gedrenkt.

Tantora nano catappa bladeren

€6,95

Tantora nano catappa bladeren zijn rijk aan natuurlijke tannines en werken zo ziekte & schimmel werend. De bladeren voorzien garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen tevens langdurig van aanvullende voeding. Inhoud; 15 stuks.

Tantora medium catappa bladeren

€6,75

Tantora medium catappa bladeren (13-18 cm) zijn rijk aan natuurlijke tannines en werken zo ziekte & schimmel werend. De bladeren voorzien garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen tevens langdurig van aanvullende voeding. Verkrijgbaar in 10 en 50 stuks.

Tantora mineraal stenen 100 gram

€11,50

Giftige stoffen zoals ammoniak / ammonium en zware metalen worden in deze stenen opgeslagen over een langere periode en vormen dus geen bedreiging voor ongewervelde dieren zoals garnalen, kreeften en vissen. Inhoud; 100 gram / +- 5 steentjes.

Tantora catappa bark

€9,50

Catappa bark wordt veel gebruikt in het aquarium door de ziekte werende stoffen die het bevat en tevens de pH licht verlaagt. Tantora catappa bark behoort tot de hoogte kwaliteit op de markt. Inhoud; 20 gram / +- 8 strips.

Tantora bananenbladeren

€6,95

Tantora gedroogde bananenbladeren voor het aquarium. Biologische bladeren die de pH verlagen en ziektes voorkomen. Bananenbladeren voorzien tevens garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen lang van voedsel. Inhoud; 10 bladeren.

Tantora Catappa leaves tea bags

€5,95 €2,95

Deze catappa blad tea bags hebben alle voordelen van catappa bladeren, maar zijn verpakt in "theezakjes". Ze helpen bij het voorkomen van ziektes en bacteriën en helpen bij het nabootsen van de natuurlijke omgeving. Inhoud: 20 stuks

Tantora guave bladeren

€6,95

Tantora guave bladeren voorkomen schadelijke bacteriën en voorzien dieren gedurende een langere tijd van voedsel. Tevens stimuleren de bladeren het natuurlijke eetpatroon en creëren ze een natuurlijke uitstraling. Inhoud; 10 stuks.

Tantora King Catappa Sticks

€8,95

Tantora King Catappa Sticks zijn gemaakt van 100% natuurlijke catappa bladeren. De sticks zijn een alternatief voor de hele bladeren maar hebben dezelfde goede eigenschappen. Zinken direct. Verkrijgbaar in 50 en 100 gram.

Tantora Mineral Liquid GH+

€9,95 €4,95

Tantora Mineral Liquid GH + verhoogt effectief het niveau van de algemene hardheid (GH) zonder het niveau van KH te verhogen en voegt belangrijke mineralen toe die garnalen helpen bij het vervellen en mooi van kleur te blijven. Inhoud: 60ml.

Tantora extra large catappa bladeren

€6,95

Tantora XL catappa bladeren (19-30 cm) zijn rijk aan natuurlijke tannines en werken zo ziekte & schimmel werend. De bladeren voorzien garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen tevens langdurig van aanvullende voeding. Verkrijgbaar in 10 en 50 stuks.

Tantora catappa bark rond

€16,95

Tantora catappa bark rond is een 100% natuurlijk product rijk aan tannines. Deze natuurlijke zuren zorgen voor een lichte verlaging van de pH-waarde en helpen bij het voorkomen van ziektes en bacteriën. Tevens natuurlijke schuilplaats. Inhoud; 2 stuks.

Tantora Montmorillonit powder 50g

€8,95 €4,95

Tantora montmorillonit powder is speciaal ontwikkeld voor garnalen- aquaria en bevat een mix van meer dan 60 mineralen en micro organismen. Inhoud: 50 gram.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »