Tantora mineraal stenen100 gram

Giftige stoffen zoals ammoniak / ammonium en zware metalen worden in deze stenen opgeslagen over een langere periode en vormen dus geen bedreiging voor ongewervelde dieren zoals garnalen, kreeften en vissen. Inhoud; 100 gram / +- 5 steentjes.

Lees meer...
Artikelnummer: 01.3.2
Aantal: 20

Tantora mineraal stenen

 

Tantora mineraal stenen zijn absorberende minerale stenen van montmorilloniet. Deze mineraal stenen verrijken het water met belangrijke mineralen en fungeert als een natuurlijke ionenwisselaar. Giftige stoffen zoals ammoniak / ammonium en zware metalen worden opgeslagen over een langere periode en vormen dus geen bedreiging voor ongewervelde dieren zoals garnalen, kreeften en vissen.

Aanvankelijk
zal het lijken alsof de stenen oplossen in water, maar eigenlijk zwellen de stenen eerst een beetje op met water en absorberen vervolgens de giftige stoffen in de tussenlagen.
Deze tantora mineraal stenen geven belangrijke mineralen af die bijdragen aan een goede gezondheid en vitaliteit van garnalen. Tevens helpen de stenen bij het voorkomen van problemen welke ontstaan door slechte vervellingen.

Japanse garnalen kwekers zijn al lang overtuigd van de positieve eigenschappen van mineraal stenen en gebruiken de stenen al lang bij het kweken van garnalen.

Toepassing:

Voordat u de stenen gaat gebruiken in het aquarium, moeten ze even worden afgespoeld. Dit kan gewoon met kraanwater. Vervolgens legt u de steen gedurende 5 minuten in een bakje water, zodat deze kan volzuigen.

Dosering:

100g
tantora mineraal stenen zijn voldoende voor een aquarium van 50 liter. Na ongeveer 6 maanden zijn de stenen uitgewerkt en moeten ze worden vervangen om het zuiverende effect te behouden. Een overdosis heeft geen voordelen, maar ook geen nadelen.
Wanneer er algen op de stenen groeien kunt u deze er afwassen onder de kraan, en de stenen vervolgens weer terug in het aquarium plaatsen.

Inhoud:

100 Gram in de vorm van steentjes. Ca 5 steentjes.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 130 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200 gram.

E van den Broek 31-10-2018 10:24

Heb het gevraagd aan de garnalen maar ze hebben nog niet geantwoord, maar alles zwemt vrolijk rond dus ik denk dat het goed is.


Elodie Danglades 06-10-2018 21:45

My shrimps no longer have any issues with molting. Excellent product!!


Shanna Dobbelaere 30-11-2017 11:45

Voordat ik deze mineraal stenen had, verloor ik elke dag wel 1 of 2 garnalen, minstens. Sinds ik deze in mijn aquarium geplaatst heb, is er nog maar 1 gestorven in al die tijd. Dus het werkt wel degelijk!


5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »