Colombo

Colombo is een bekend merk binnen de aquarium hobby. Met een breed assortiment aan waterbehandelingsproducten, medicatie en plantverzorging helpt Colombo bij het in balans houden van veel aquaria.


Colombo Algisin

€8,75

Colombo Algisin is een effectief bestrijdingsmiddel tegen veel verschillende soorten algen. Algisin is één van de weinige middelen met actieve bestanddelen welke effectief algengroei en algvorming bestrijden. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Bacto Start

€5,95

Colombo Bacto Start bevat bacteriën voor aquarium filters. De levende bacteriën bevorderen de werking van het filter en stimuleren de afbraak van afvalstoffen. Bacto Start kan nieuwe filters direct een boost geven! Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Flora Grow

€7,75

Colombo Flora Grow is een all in one plantenvoeding voor normaal beplante aquaria. Deze plantenvoeding voorziet de aquariumplanten van alle voedingsstoffen welke nodig zijn voor een optimale groei en kleuring. Verkrijgbaar in 250, 500 en 2500 milliliter.

Colombo Flora Grow Carbo

€7,75

Colombo Flora Grow Carbo is een vloeibare koolstofbron (C) welke makkelijk opneembaar is voor aquariumplanten. De koolstofbron wordt samen met zuurstof opgenomen en gebruikt voor de fotosynthese. Verkrijgbaar in 250, 500 en 2500 milliliter.

Colombo CO2 basic set

€13,25

De Colombo CO2 basic set lijkt veel op de ''oude'' Tropica CO2 systeem 60. De basic set is geschikt voor nano aquaria tot 50 liter en bevat alles om direct CO2 toe te dienen. Ideaal setje om CO2 toe te voegen / te proberen.

Colombo Flagellex

€22,50

Colombo Flagellex is werkzaam tegen flagellaten, ook wel bekend als Discus of gatenziekte. Flagellex is snel werkzaam en zorgt voor directe bestrijding. Niet gebruiken i.c.m. garnalen! Verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500L water).

Colombo Alparex

€15,25

Colombo Alparex is werkzaam tegen (onzichtbare) ééncellige parasieten welke een grauwsluier op de vissen veroorzaken zoals de lchtyobodo, chilodinella en trichodina. Bestrijd tevens witte stip en schimmel. Verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500L water).

Colombo Aqua Start

€5,95

Colombo Aqua Start maakt leidingwater direct veilig voor het aquarium. Schadelijke stoffen uit leidingwater worden direct geneutraliseerd waardoor dit veilig is voor vissen en andere bewoners. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo GH Plus

€5,95

Colombo GH Plus verhoogt de GH (totale hardheid) zonder invloed te hebben op de KH en pH. Hierdoor worden belangrijke zouten en mineralen aan het water toegevoegd. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Flora Grow PRO

€10,50

Colombo Flora Grow PRO is speciaal ontwikkeld voor zwaar beplante aquaria met CO2 in gasvorm zoals aquascapes en showbakken. Deze plantenvoeding bevat toegevoegd nitraat en fosfaat voor snelle groei. Verkrijgbaar in 250, 500 en 2500 milliliter.

Colombo Bactyfec

€15,25

Colombo Bactyfec is werkzaam tegen bacteriële infecties, zoals vinrot, gatenziekte (huidzweren), bekschimmel en andere ziekteverschijnselen die worden veroorzaakt door bacteriële infecties. Verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500L water).

Colombo Bacto Care

€7,75

Colombo Bacto Care bevat levende bacteriën welke zowel het aquarium filter, als de natuurlijk reinigende werking van het aquarium onderhouden/versterken. Ondersteunt het natuurlijke evenwicht. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo pH Min

€5,95

Colombo pH min verlaagt de pH (zuurgraad) van het water op een natuurlijke manier. Een lagere pH waarde kan nodig zijn voor specifieke bewoners maar bevordert ook de plantengroei. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Dactycid

€15,25

Colombo Dactycid is werkzaam tegen inwendige en uitwendige wormen zoals Nematoden, huidwormen (Gyrodactylus) en kieuwwormen (Dactylogyrus). Niet gebruiken i.c.m. garnalen! Verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500L water).

Colombo Aqua Care

€5,95

Colombo Aqua Care houdt het aquarium op een natuurlijke manier schoon en helder. Door Aqua Care toe te voegen worden afvalstoffen zoals nitraat en fosfaat snel afgebroken en wordt zweefvuil uit het water gefilterd. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo KH Plus

€5,95

Colombo KH Plus verhoogt de KH (carbonaathardheid) wat van essentieel belang is voor een stabiele pH waarde. Zeker in gebieden met een lage KH-waarde in het kraanwater kan dit een belangrijke toevoeging zijn. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Aqua Salt

€7,75

Colombo Aqua Salt is volledig natuurlijk gezuiverd zeezout, rijk aan mineralen. Colombo Aqua Salt laat zuurstof vrij komen en helpt vissen bij de genezing van uitwendige wonden, schimmels en bacteriën. Verkrijgbaar in 325 en 1300 gram.

Colombo Femsee

€13,50

Colombo Femsee is werkzaam tegen witte stip (ichthyophthirius multifiliis) en schimmel (Saprolegnia). Beide zijn redelijk vaak voorkomende problemen maar worden middels Femsee snel aangepakt. Verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500L water).

Colombo Goldfish Care

€5,95

Colombo Goldfish Care is speciaal samengesteld voor aquaria met goudvissen. Colombo Goldfish Care voegt zouten, vitaminen, mineralen en andere verzorgende bestanddelen toe en voorkomt zo ziektes. Verkrijgbaar in 100 milliliter.

Colombo Aerocol

€12,95

Colombo Aerocol is een effectief bestrijdingsmiddel tegen alle soorten blauwalg in zoetwateraquaria. Aerocol is zeer effectief en duurzaam in gebruik. Onschadelijk voor vissen, garnalen, etc. bij aanbevolen dosering. Verkrijgbaar in 100 milliliter.

Colombo Nutri Caps

€8,25

De Colombo Nutri Caps zijn complete voedingscapsules welke rechtstreeks bij de plantenwortels in de bodem gestoken worden. De Nutri Caps geven gedurende 6 maanden langzaam voedingsstoffen af. Inhoud: 10 stuks.

Colombo Starter Set

€23,50 €20,75

De Colombo Starter Set is samengesteld om nieuwe, startende aquaria een kickstart te geven. Met de Aqua Start maakt u leidingwater direct geschikt voor het aquarium en worden belangrijke elementen toegevoegd. Bacto start voegt vitale bacteriën toe.

Colombo Black water

€11,75

Colombo Black water zorgt voor de nabootsing/creatie van het zogenoemde ''black water'' biotoop. Black water is een mix van natuurlijke tannines en humuszuren wat tevens zorgt voor een natuurlijke verlaging van de pH-waarde. Inhoud; 250 milliliter.

Colombo Flora Grow Combipack

€20,75

De Colombo Flora Grow Combipack is een voordeelverpakking met 250 milliliter Colombo Flora Grow & 250 milliliter Colombo Flora Grow Carbo. Dit is een pakket met complete plantenvoeding en koolstofbron.

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »