Colombo Alparex

Colombo Alparex is werkzaam tegen (onzichtbare) ééncellige parasieten welke een grauwsluier op de vissen veroorzaken zoals de lchtyobodo, chilodinella en trichodina. Bestrijd tevens witte stip en schimmel. Verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500L water).

Artikelnummer: 34.2.3
Aantal: 5

Colombo Alparex

 

Colombo Alparex is werkzaam tegen (onzichtbare) ééncellige parasieten welke een grauwsluier op de vissen veroorzaken zoals de lchtyobodo, chilodinella en trichodina. Daarnaast is Colombo Alparex ook werkzaam tegen witte stip (ichthyophthirius multifiliis) en schimmel (Saprolegnia). Witte stip is gemakkelijk te herkennen aan kleine witte stippen op kop en lichaam. Schimmel ziet er uit als witte tot groene wat-achtige plukken.

Parasieten, witte stip en schimmel komt vooral voor wanneer de weerstand bij vissen verlaagd is. Het is daarom belangrijk om naast medicatie de weerstand van uw vissen een boost te geven. Bij besmetting schuren vissen vaak over de bodem, stenen, planten etc.

Colombo Alparex is voor zover bekend veilig voor vissen, garnalen, kreeften, slakken, etc. bij de aanbevolen dosering. Let op, gebruik van medicatie blijft altijd op eigen risico!

 

Dosering Colombo Alparex

1 milliliter per 5 liter aquarium water. Indien nodig eventueel op de derde dag met een halve dosering nadoseren.


Inhoud:

verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500 liter water).


Bijsluiter

Klik hier voor de bijsluiter voor dit produkt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »