Spinazieblad gedroogd

Spinaziebladeren zijn rijk aan vezels, macro-elementen en calcium. Vooral calcium zorgt voor ondersteuning van de vervelling en opbouw van een sterk pantser. De bladeren zijn 100% natuurlijk gedroogd waardoor alle goede stoffen in het blad bewaard blijven

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 81

Spinazieblad gedroogd

 

Spinaziebladeren zijn rijk aan vezels, macro-elementen en calcium. Vooral calcium zorgt voor ondersteuning van de vervelling en opbouw van een sterk pantser. Tevens zorgt een kleine hoeveelheid calcium voor de ondersteuning van de natuurlijke kleuring bij garnalen. Door de aanmaak van meer pigment te stimuleren wordt het pantser meer intensief van kleur.

Door de kleine hoeveelheid macro-elementen en andere voedingsstoffen ondersteunen de bladeren tevens de algehele gezondheid en groei van garnalen. Onze bladeren zijn 100% natuurlijk gedroogd waardoor alle goede stoffen in het blad bewaard blijven.

 

Dosering en inhoud

Dosering aanpassen naar het aantal garnalen. Een paar keer per week voeren naast een complete voeding wat de dieren samen in een paar uur opeten. Voederresten kunnen blijven liggen en vervuilen het water niet.

De verpakking bevat 25 gram bladeren in een hersluitbaar gripzakje. Let op, omdat de bladeren redelijk klein zijn zullen deze door de hele bak verspreiden. Het bijkomende voordeel is dat alle dieren dan een stukje kunnen vinden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »