Brandnetelblad gesneden

Brandnetelbladeren zijn een gezonde aanvullende snack voor garnalen, kreeften en slakken. Brandnetelbladeren bevatten tal van goede voedingsstoffen zoals tannines, mineralen, vitaminen en eiwitten. Inhoud: 25 gram, gesneden (stukjes) blad.

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 79

Brandnetelblad gesneden

 

Brandnetelbladeren zijn een gezonde aanvullende snack voor garnalen, kreeften en slakken. De bladeren zijn 100% natuurlijk en tevens op een natuurlijke manier gedroogd waardoor alle voedingsstoffen in het blad bewaard blijven.

De bladeren bevatten tal van goede voedingsstoffen zoals tannines, mineralen, vitaminen en eiwitten. Het blad is bijvoorbeeld zeer rijk aan silicaten en vezels welke bijdragen aan een goed lopende vervelling en ondersteuning van het immuunsysteem. Daarnaast ondersteunen brandnetelbladeren de groei en pantseropbouw bij garnalen.

Dosering en inhoud

Dosering aanpassen naar het aantal garnalen. Een paar keer per week voeren naast een complete voeding wat de dieren samen in een paar uur opeten. Voederresten kunnen blijven liggen en vervuilen het water niet.

De verpakking bevat 25 gram middel/fijn gesneden bladeren in een hersluitbaar gripzakje. Let op, omdat de bladeren in stukjes zijn gesneden zullen deze door de hele bak verspreiden. Het bijkomende voordeel is dat alle dieren dan een stukje kunnen vinden.

Esmee Huvermann 20-03-2023 16:39

Garnalen zijn er gek op. En handig dat het in een gripzakje zit. Als je zelf effe geen bakje of potje hebt blijft het toch goed.


R van de Pitte 17-03-2023 19:23

Mooi zeer fijn gesneden.


Chantal Warner 01-01-2023 15:32

Ziet er goed uit


B Van Rhijn 26-12-2022 21:02

Vinden ze lekker.


4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »