Walnootblad gesneden

Walnootbladeren kunnen uitstekend dienen als aanvullende voeding voor garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen. De bladeren zijn een gezonde snack en bevatten daarnaast ook veel goede stoffen zoals tannines, enzymen, humuszuren en chlorofyl. Inhoud: 25

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 80

Walnootblad gesneden

 

Walnootbladeren kunnen uitstekend dienen als aanvullende voeding voor garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen. De bladeren bevatten veel vezels welke de darmen stimuleren en zorgen dat voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden.

De bladeren zijn een gezonde snack en bevatten daarnaast ook veel goede stoffen zoals tannines, enzymen, humuszuren en chlorofyl. Een deel van deze soffen is licht-zuur en zorgen daarmee voor een lichte aanzuring van het water. Hierdoor werken de bladeren anti-bacterieel en worden ziektes actief geremd.

Onze walnootbladeren worden geplukt in een boomgaard, ver uit de buurt van grote wegen waardoor ze helemaal schoon zijn. De bladeren zijn 100% natuurlijk gedroogd waardoor alle goede stoffen in het blad bewaard blijven.

Dosering en inhoud

Dosering aanpassen naar het aantal garnalen. Een paar keer per week voeren naast een complete voeding wat de dieren samen in een paar uur opeten. Voederresten kunnen blijven liggen en vervuilen het water niet. Ook de stokjes kunnen worden meegegeven en bevatten een hoog gehalte aan tannines.

De verpakking bevat 25 gram grof tot fijn gesneden bladeren in een hersluitbaar gripzakje. Let op, omdat de bladeren in stukjes zijn gesneden zullen deze door de hele bak verspreiden. Het bijkomende voordeel is dat alle dieren dan een stukje kunnen vinden.

Brenda Mazzavillani 03-11-2023 09:37

Garnalen zijn hier blij mee


5 sterren op basis van 1 beoordelingen