Shrimps Forever Mineral Block

Shrimps Forever Mineral Block is een verpakking met 2 steentjes, bestaande uit 100% montmorilloniet. Deze mineralen hebben veel voordelen in het aquarium zoals het binden van afvalstoffen en ondersteunen van processen bij garnalen en goede bacteriën.

Lees meer...
Artikelnummer: 19.4.3
Aantal: 108

Shrimps Forever Mineral Block

 

Shrimps Forever Mineral Block is een verpakking met 2 steentjes, bestaande uit 100% montmorilloniet klei. Montmorilloniet heeft veel bijzondere eigenschappen welke voordelen met zich meebrengen voor gebruik in het aquarium. Zo bestaan deze steentjes bijvoorbeeld uit heel veel kleine laagjes waartussen afvalstoffen zoals zware metalen en ammoniak / ammonium langdurig gebonden kunnen worden.

Deze mineraal stenen verrijken het water met belangrijke mineralen en fungeren als een natuurlijke ionenwisselaar. De stenen geven belangrijke mineralen af welke bijdragen aan een goede gezondheid en vitaliteit van garnalen. Tevens wordt de vervelling ondersteund en problemen m.b.t. de vervelling voorkomen. Belangrijke sporenelementen ondersteunen het algehele biologische evenwicht en zorgen voor een stabiel aquarium.

Aanvankelijk zal het lijken alsof de stenen oplossen in water, maar eigenlijk zwellen de stenen eerst een beetje op met water en absorberen vervolgens de giftige stoffen in de tussenlagen.

Toepassing; voordat u de stenen gaat gebruiken in het aquarium, moeten ze even worden afgespoeld. Dit kan gewoon met kraanwater. Vervolgens legt u de steentjes gedurende 5 minuten in een bakje, zodat deze kunnen volzuigen met water.

Dosering; 1 steentje is voldoende voor 50 liter water. Na ongeveer 3 maanden zijn de stenen uitgewerkt en moeten ze worden vervangen. Een overdosis heeft geen voordelen, maar ook geen nadelen. Wanneer er algen op de stenen groeien kunt u deze er afwassen onder de kraan, en de stenen vervolgens weer terug in het aquarium plaatsen.

Inhoud; 2 steentjes, voor 100 liter aquariumwater.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 75 gram (verzendgewicht). Verzending middels briefpost is mogelijk tot en met 200 gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »