Lobelia cardinalis 'Mini' - In vitro cup

De Lobelia cardinalis 'Mini' is de kleine variant op de normale Lobelia cardinalis. De dwerg variant van deze plant is toevallig ontdekt en heeft frisgroene bladeren welke kort op elkaar staan. Deze variant heeft een maximale lengte van +- 15 centimeter.

Lees meer...
Aantal: 1

Lobelia cardinalis 'Mini' - In vitro cup

 

De Lobelia cardinalis 'Mini' is de kleine variant op de normale Lobelia cardinalis. De dwerg variant van deze plant is toevallig ontdekt en heeft frisgroene bladeren welke kort op elkaar staan.

Door meerdere groepjes bij elkaar te planten kan een mat worden gevormd. Door de vele vertakkingen en compacte groeiwijze kan een dichte mat ontstaan waar garnalen graag tussen schuilen en naar eten zoeken.

De Lobelia cardinalis 'Mini' is een zeer makkelijke aquariumplant. Met de toevoeging van veel licht en CO2 zal de plant zeer compact groeien, maar dit is zeker geen vereiste om de aquariumplant te houden. Een beetje plantenvoeding doet de plant sowieso altijd goed.

De plant is gemakkelijk te snoeien. Het snoeisel kan vervolgens opnieuw in de bodem gestoken worden waarna dit weer een nieuw plantje vormt.

 

 Hoogte   5-15 centimeter
Temperatuur 4 - 30° C
Licht Weinig - veel
pH 5,5 - 7,5

John Smeets 30-06-2023 14:58

Mooie planten


W 28-12-2022 12:22

levend maar aantal dode/rottende bladeren, nog goed bruikbaar


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »