Hobby

Hobby is producent van technische en biotechnische producten voor het aquarium. Hobby is een Duits merk van hoge kwaliteit. De producten van hobby zijn professioneel en duurzaam.


Hobby artemia kweekschaal

€18,95

Voor het kweken van Artemia op de simpelste manier. Voeg zoutwater toe aan de Artemia kweekschaal, gevolgd door de Artemia eieren.

Hobby artemia kweekset

€49,95

De Hobby artemia kweekset bevat alles om op lange termijn artemia succesvol te kweken. Deze kweekset bevat een kweekbak + stromingspompje, incubator, artemiazout, artemix (eitjes + zout), startvoer (Liquizell) en een artemiazeef.

Hobby artemia breeder

€25,95

Met de Hobby artemia breeder kunt u eenvoudig eitjes laten uitkomen. De breeder zorgt voor een optimaal uitkomstpercentage en zorgt direct voor een scheiding van de uitgekomen artemia en eierschalen.

Hobby artemia zout

€3,40

Hobby artemia zout is jodiumvrij-zout welke speciaal geschikt is voor het kweken van artemia / het laten uitkomen van artemia eitjes. Dit zout is verrijkt met sporenelementen en fytoplankton. Inhoud: 195 gram, goed voor 6 liter water.

Hobby Aqua Cooler V2

€45,95

De aqua cooler v2 van hobby is een krachtig koelsysteem voor aquaria tot 120 liter. Effectieve koeling tot wel 4 °C.

Hobby Aqua Cooler V6

€73,95

De aqua cooler v6 van hobby is een krachtig koelsysteem voor aquaria vanaf 300 liter (en groter). Effectieve koeling tot wel 4 °C.

Hobby Aqua Cooler V4

€56,95

De aqua cooler v4 van Hobby is een krachtig koelsysteem voor aquaria tot 300 liter. Effectieve koeling tot wel 4 °C.

Hobby artemia zeef

€4,50

De Hobby artemia zeef heeft een maasopening van 120μ (mu). Hierdoor is de zeef zeer geschikt voor het uitfilteren van artemia (nauplien) waardoor deze gemakkelijk op te voeren zijn. Afmeting: 8,5 x 8,0 centimeter.

Hobby Fix

€20,95

Hobby Fix onderwaterlijm zorgt voor een sterke afdichting en is zowel onder als boven water toepasbaar. De lijm is gemakkelijk aan te brengen vanuit de verpakking en heeft geen kitspuit nodig. Verkrijgbaar in zwart en transparant. Inhoud: 80ml.

Hobby Mikrozell

€6,95

Hobby Mikrozell wordt gebruikt ná Hobby Liquizell. Mikrozell is hoog geconcentreerde algen- en mineralen voeding voor artemia nauplien. Met Mikrozell is het mogelijk om de Artemia nauplien te voeren vanaf +- 10 dagen oud tot het gewenste voederformaat.

Hobby Liquizell

€6,95

Hobby Liquizell is hoog geconcentreerde algen- en mineralen voeding voor artemia nauplien. Door de artemia nauplien te voeren met Liquizell is het mogelijk om de levensduur te verlengen van ± 2 dagen naar ± 8-10 dagen.

Hobby artemia zeef set van 4

€13,95

Deze set met Hobby artemia zeefjes bevat 4 zeefjes met verschillende maasopeningen; 120, 300, 560 en 900μ (mu). De zeefjes zijn zeer geschikt voor het opscheppen van artemia, nauplii en andere kleine voederdiertjes. Afmeting: 8,5 x 8,0 centimeter.

Hobby aqua cooler controller

€35,95

Met de Hobby aqua cooler controller maakt u alle 12 volt aquarium koelers temperatuurgestuurd. Wanneer het water te warm wordt zorgt de controller voor automatische inschakeling van de koeler. Werkt op de Hobby, BLAU en Grotech koelers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »