Hobby aqua cooler controller

Met de Hobby aqua cooler controller maakt u alle 12 volt aquarium koelers temperatuurgestuurd. Wanneer het water te warm wordt zorgt de controller voor automatische inschakeling van de koeler. Werkt op de Hobby, BLAU en Grotech koelers.

Lees meer...
Artikelnummer: 14.4.4
Aantal: 6

Hobby aqua cooler controller

 

Met de Hobby aqua cooler controller maakt al uw 12 volt aquarium koelers temperatuurgestuurd. Wanneer het water te warm wordt zorgt de controller voor automatische inschakeling van de koeler. Als vervolgens de ingestelde temperatuur wordt bereikt schakelt de controller de aquariumkoeler weer automatisch uit.

De Hobby aqua cooler controller wordt tussen de 12V aansluiting en de aquariumkoeler geplaatst. Na deze gemakkelijke stap kunt u de controller in het stopcontact steken en de gewenste temperatuur instellen. De sensor van de controller wordt in het aquariumwater geplaatst waarna de controller zijn werk kan doen.

De Hobby aqua cooler controller is in te stellen tussen de 1-40 ° C met een gradatie van 1 ° C. Daarnaast is via de controller de koeler in te stellen met 3 draaisnelheden om de maximale koeling te behalen of om het aquarium langzamer af te koelen en zo schommelingen te voorkomen. In het digitale display van de controller zijn de instellingen en huidige temperatuur gemakkelijk af te lezen.

Specificaties

Opnamecapaciteit: 12 V/max. 2 A
Uitgangsvermogen: 12 V/max. 2 A
Wattage: max. 24 W
Bedrijfsspanning: 12 V DC via de adapter van de koelventilator
Temperatuur displaybereik: 0 - 50° C
Temperatuur meetbereik: 0 - 40° C
Temperatuur displaynauwkeurigheid: 1° C
Temperatuur regelnauwkeurigheid: +/-0,1° C
Temperatuur sensor-tolerantieniveau: +/- 0,5 ° C
Stekkerverbinding: DC 5/2 mm
Lengte sensorkabel: 1,2 m
Lengte: 0,4 m

De controller werkt op de Hobby, BLAU en Grotech koelers.

Theo Habets 16-09-2020 10:14

Zeer goed functionerende cooler en is ook aan te raden


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »