Aquael flow heater 300W

De Aquael flow heater 300W is een externe aquarium heater welke direct op de slang van het externe filter kan worden geplaatst. Geschikt voor aquaria van 100 tot 600 liter en instelbaar van 20 tot 33 °C. Voor de 16/22mm slangmaat.

Lees meer...
Artikelnummer: 03.1.1
Aantal: 12

Aquael flow heater 300W

 

De Aquael flow heater 300W is een externe aquarium heater welke direct op de slang van het externe filter kan worden geplaatst. Hierdoor heeft u geen aquarium heater nodig in het aquarium waardoor deze geen ruimte inneemt en/of het zicht belemmert.

De Aquael flow heater is de eerste externe aquarium heater met een Smart Heating System. Dit wil zeggen dat de flow heater is uitgerust met een microchip welke de watertemperatuur in de slang meet. Door zelf het vermogen bij te stellen zorgt de heater er zelf voor dat de gewenste temperatuur wordt behouden en stabiel blijft.

De flow heater komt met een led display (lampjes) welke de ingestelde en huidige watertemperatuur weergeven. Daarnaast voorkomen elektronische sensors in de verwarming dat de aquarium verwarming op hol slaat wat zorgt voor een geheel veilige werking. Daarnaast gaat de heater automatisch uit als de stroming door de heater stopt. Dit voorkomt oververhitting van het water in de slang en de heater zelf.

De Aquael flow heater 300W is geschikt voor aquaria van 100 tot 600 liter en kan voor een goede warmteverdeling het beste tussen de uitlaatslang van het externe filter worden geplaatst. Geschikt voor zowel zoet als zout water aquaria.


Specificaties

  • Stroomverbruik: 300 Watt
  • Voor aquaria van: 100-600 liter
  • Instelbare temperatuur: 20-33 °C
  • Accuraatheid: +- 0,5 °C
  • Voor de slangmaat: 16/22 millimeter

De heater wordt geleverd inclusief montagebeugels en klemmoeren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »