Dennerle nano alginator 2500

De Dennerle nano alginator 2500 is de ideale schoonmaaktool voor het schoon- en algvrij maken van aquarium ruiten. Door het speciale ontwerp is deze tool zeer geschikt om ronde hoeken schoon te maken zoals die van de Dennerle nano cubes.

Lees meer...
Artikelnummer: P01.5.2
Aantal: 1

Dennerle nano alginator 2500

 

De Dennerle nano alginator 2500 is de ideale schoonmaaktool voor het schoon- en algvrij maken van aquarium ruiten. Door het speciale ontwerp is deze tool zeer geschikt om ronde hoeken schoon te maken zoals die van de Dennerle nano cubes. Door gebruik te maken van krachtige neodymium-magneten zult u de alginator niet snel verliezen. Tevens zorgt de grote drukkracht voor optimale schoonmaakprestaties terwijl de magneet zeer gemakkelijk over het glas te bewegen is. 

Door de vlakke vorm van het binnengedeelte is het mogelijk om gemakkelijk te bewegen langs delen die met zuigers vastzitten op het raam zoals een thermometer of verwarmingselement. Het binnendeel is tevens drijvend waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is en gemakkelijk uit het aquarium te nemen is wanneer u het buitendeel los trekt. 

Voordelen

 

  • Zeer sterk met een aantrekkingskracht van wel 2,5 kilo voor optimale reiniging.
  • Zeer geschikt voor het schoonmaken van ronde hoeken in (nano) aquaria.
  • Zeer ergonomisch ontwerp voor het bereiken van moeilijke plekken.
  • Geschikt voor glasdikten t/m 6 millimeter.
  • Geschikt voor zoet en zout water aquaria.

Afmetingen: binnendeel: 33 x 33 x 11 mm (b x d x h), buitendeel: 42 x 33 x 18 mm (b x d x h).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen