White pearl garnalen, mooie witte kleuring.

White Pearl garnalen. Een mooie witte garnaal die zeer gemakkelijk te houden is en tot de Neocaridina familie behoort. Zorgt gemakkelijk voor nakweek en is erg leuk om te houden in het aquarium.

Lees meer...

White pearl garnalen

 

White pearl uit Taiwan import. Dieren zijn ongeveer 1-1.5 cm groot. Dieren van mooie witte kleur. De garnalen worden hier gekweekt op leidingwater en een gewone grindbodem. Komen het mooiste uit op een donkere bodem. Kunnen het best in een groep van minimaal 10 gehouden worden.

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15 liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gevarieerd eten krijgen. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Deze garnalen behoren tot de garnalen soorten die het gemakkelijkste voor nakweek zorgen in het aquarium. Het vrouwtje draagt de spier-witte eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp. 

N Jager 03-12-2022 18:51

Komen altijd levend en gezond binnen. Vind het ook altijd leuk wanneer jullie er een klein zakje garnalen voer cadeau doen!


Salim 15-07-2021 14:52

Goed verpakt & erg actieve diertjes, zijn hier heel de dag in de weer.


P Jansen 03-04-2021 13:52

White pearl zijn actieve en leuke garnalen om te zien
Na 2 weken hadden 3 garnalen al eitjes en inmiddels zwemmen er al baby garnaaltjes in het aquarium rond


b Borsten 03-07-2019 12:50

top aanrader !!


Joey Sybesma 26-06-2019 10:00

Super snelle zending en super goed verpakt.
Verder zie ik ze wel amper. Dacht dat ze luxevoer voor de betta waren geworden omdat ik ze 3 weken niet gezien had maar zag er gister toch nog weer een. Het is dus een leuk en sterk garnaaltje.


Hillie Danker 02-05-2019 14:56

ben al jaren klant van jullie..of het nu om garnalen ..of andere producten gaat ..je word er correct behandelt./de levering is goed,
open top een goed bedrijf ..en een goede aanrader vooriedereen


5 sterren op basis van 6 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »