Citroengarnalen

Citroengarnalen met een super mooie gele dekking. Een makkelijk te houden garnaal die tot de Neocaridina familie behoort. Verkrijgbaar in medium grade en high grade (backstripe).

Lees meer...
€2,75 Incl. btw
Levertijd: In kweek

Citroengarnalen

 

Citroengarnalen uit eigen kweek. Dieren zijn ongeveer 1.5-2.0 cm groot. Dieren van mooie gele kleur. De garnalen worden hier gekweekt op leidingwater en een gewone grindbodem. Komen het mooiste uit op een donkere bodem. Kunnen het best in een groep van minimaal 10 gehouden worden. Verkrijgbaar in medium grade en high grade (backstripe).

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gevarieerd eten krijgen. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Deze garnalen behoren tot de garnalen soorten die het gemakkelijkste voor nakweek zorgen in het aquarium. Het vrouwtje draagt de wit/gele eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp. 

N Jager 03-12-2022 18:45

Altijd goede ervaring met het bestellen van garnalen bij jullie. Garnalen komen levend en gezond binnen, zijn ook erg mooi en levendig.


Tim Van Biesen 24-11-2019 11:35

Hele mooie citroen garnalen. Heel snelle levering.
Alle garnalen zijn levend toegekomen


Connie Van den Berg 03-11-2019 17:29

Schitterend mooi


5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »