Tangerine tiger garnalen

Tangerine tiger garnalen zijn tijgergarnalen met mooie goudachtige kleur. Deze tijgergarnalen kunnen ook worden gebruikt om te kruisen met crystals en taiwan bee garnalen.

Lees meer...
Aantal: 23

Tangerine tiger garnalen

 

Uit eigen kweek hebben we tangerine tiger garnalen te koop. Het gaat om dieren van 1,2-2,0 cm. De garnalen hebben een mooie gouden dekking. De garnalen worden op een ph verlagende bodem gekweekt met 50% leidingwater / 50% gefilterd regenwater. De bodem is inmiddels uitgewerkt en de garnalen zitten op een pH van +- 7,0 en doen het uitstekend.

Zeer geschikte dieren om te kruisen met andere Caridina garnalen

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gavrieerd eten krijgen. Het beste is om de garnalen voornamelijk plantaardig voedsel te geven. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

De garnalen kunt u het best houden op een pH van 6,5-7,2. Het vrouwtje draagt de zwarte eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

M. Den Engelsman 16-12-2020 17:44

Zeer goed verpakt en prima geleverd! Jammer dat deze uitverkocht zijn, anders had ik er nog meer besteld.


Esther van Wissen 12-11-2020 16:51

Super service, prachtige en gezonde garnalen. Veilig en netjes verpakt en geleverd! Ze doen het super!


Niels Geers 16-01-2019 21:00

- sterke kweek
- ruimen goed op !


Katrien Peeters 26-10-2018 14:32

Super gezonde garnalen en veilig en snel geleverd


Em Schrier 10-10-2018 20:15

De garnalen waren netjes ingepakt en van te voren werd een afspraak met post.nl gemaakt. Zodat ze zeker geleverd worden als je thuis bent. De garnalen doen het voor de rest goed.


5 sterren op basis van 5 beoordelingen