SL-aqua filtermedium cylinder type

De SL-aqua filtermedium cylinders zijn van speciaal milieuvriendelijk materiaal ontwikkeld en hebben een zeer poreus oppervlak. Dit zorgt er voor dat er een grote hoeveelheid filterbacteriën op en in de cilinders kunnen zitten wat zorgt voor een optimale

Lees meer...
Artikelnummer: 08.6.3
Aantal: 20

SL-aqua filtermedium cylinder type

 

De SL-aqua filtermedium cylinders zijn van speciaal milieuvriendelijk materiaal ontwikkeld en hebben een zeer poreus oppervlak. Dit filtermedium is anders dan andere typen filtermedia daar dit een samenstelling is van keramiek en puimsteen. Hierdoor ontstaat een revolutionair product met meer beschikbaar filteroppervlak dan bij elk ander type standaard filtermedium. Op deze manier kunt u nog meer capaciteit halen uit uw aquariumfilter met gebruik van de zelfde ruimte.

Door het grote oppervlak van SL-aqua filtermedium is er veel ruimte beschikbaar voor de aanhechting van zowel aerobe filterbacteriën als anaerobe filterbacteriën. Deze filterbacteriën zetten de afvalstoffen uit het water om naar nitraat onder de volgende reactie; 1. NH3/NH4 + O2 > NO2 + H2O 2. NO2 + O2 > NO3. Door te beschikken over een grote hoeveelheid filterbacteriën kunnen afvalstoffen snel worden omgezet waardoor deze geen gevaar meer vormen.

Het filtermedium zorgt er tevens voor dat zweefvuil uit het water wordt verwijderd waardoor het aquariumwater helder en gezond blijft. Door de stevige structuur blijft het filtermedium extreem lang zijn vorm behouden wat dit filtermedium een zeer duurzame keuze maakt.

SL-aqua filtermedium is geschikt voor alle waterwaarden en veranderd niets aan de pH / KH waarden. Dit filtermedium is tevens geschikt voor zoet en zout water aquaria.

Verkrijgbaar in 1 en 3 liter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »