Shrimps Forever polyenzyme

Shrimps Forever polyenzyme zorgt voor een versterking van het verteringsstelsel en immuunsysteem bij jonge en volwassen garnalen. Hierdoor wordt het overlevingspercentage onder jonge, net geboren garnalen sterk verhoogd. Inhoud: 40 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.5.2
Aantal: 26

Shrimps Forever polyenzyme

 

Shrimps Forever polyenzyme zorgt voor een versterking van het verteringsstelsel en immuunsysteem bij jonge en volwassen garnalen. Hierdoor wordt het overlevingspercentage onder jonge, net geboren garnalen sterk verhoogt aangezien deze de voedingsstoffen beter kunnen opnemen en ziektes in een vroeg stadium al kunnen afweren. 

Polyenzyme bevat spijsverteringsenzymen en biedt de best mogelijke toevoeging in het larvale stadium van schaaldieren. Bevat bacteriën, micro-organismen en de nodige materialen om de jonge garnalen  de eerste dagen na het uitkomen van de juiste supplementen te voorzien.

Naast het toevoegen van goede enzymen, worden bacteriën en micro-organismen toegevoegd aan het water die schadelijke afvalstoffen zoals nitriet afbreken en onschadelijk maken. Dit is een vergelijkbaar product met Biomax polytase, maar dan voordeliger. 

Ingrediënten en dosering

Bestaat uit enzymen, bacteriën en micro-organismen. Geef elke dag circa een halve lepel (bijgevoegd) per 100 liter water.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200 gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »