HS-aqua Camacell

HS-aqua Camacell zorgt voor de behandeling van diverse worm infecties bij zoetwater vissen in aquaria. Worm infecties zijn bij vissen te herkennen aan uistekende wormen in de kieuwen, anus of huid en fletse vlekken op de huid. Inhoud: 10 tabletten voor 25

Artikelnummer: 12.2.6
Aantal: 6

HS-aqua Camacell

 

HS-aqua Camacell zorgt voor de behandeling van diverse worm infecties bij zoetwater vissen in aquaria. Worm infecties zijn bij vissen te herkennen aan uistekende wormen in de kieuwen, anus of huid en fletse vlekken op de huid (veroorzaakt door Flukes).

Snel een behandeling beginnen na het constateren van een visziekte is cruciaal om de overlevingskans van vissen zo groot mogelijk te houden. Het is tevens aan te raden om een vitaminepreparaat toe te voegen naast de medicatie om de gezondheid van uw vissen een boost te geven. Voldoende vitamines helpt bij mensen immers ook gezond te blijven!

Kenmerken waarvoor Camcell toepasbaar is: uistekende wormen in de kieuwen, anus of huid en fletse vlekken op de huid.

Dosering

Dag 1 starten met 1 tablet per 50 liter aquariumwater. Indien de problemen na 7 dagen nog niet verholpen zijn de behandeling opnieuw uitvoeren met 1 tablet per 50 liter aquariumwater. Problemen zijn doorgaans na 1 of 2 behandelingen voorbij.

Inhoud: 10 tabletten, voldoende voor 250-500 liter water.

Voor zover bekend veilig voor vissen en aquarium planten. Niet gebruiken bij slakken, garnalen/kreeften en roggen. Gebruik van medicatie blijft altijd op eigen risico.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »