Shrimps Affair setup powder

Shrimps Affair setup powder zorgt in nieuwe en bestaande aquaria voor de groei van micro-bacteriën. Setup powder zorgt tevens voor de aanleg van een biofilm bestaande uit bacteriën, mineralen, vitamines, enzymen en aminozuren. Inhoud: 100 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 10.5.4
Aantal: 85

Shrimps Affair setup powder

 

Shrimps Affair setup powder zorgt in nieuwe en bestaande aquaria voor de groei van micro-bacteriën. Setup powder zorgt tevens voor de aanleg van een (dikke) biofilm bestaande uit bacteriën, mineralen, vitamines, enzymen en aminozuren. (Jonge)garnalen eten deze micro-bacteriën, die een belangrijk deel uitmaken van het voedsel wat ze opnemen. Door deze micro-bacteriën goed te laten groeien en onderhouden hebben de garnalen altijd voldoende, natuurlijke voeding tot hun beschikking wat het overlevingspercentage ten goede komt.

Een nieuw aquarium indraaien met Shrimps Affair setup powder heeft meerdere voordelen. Tijdens de indraaiperiode wordt er een witte waas zichtbaar wat eigenlijk de gegroeide bacteriën zijn. Hierdoor draait het aquarium direct goed in met voldoende filterbacteriën maar nog belangrijker is dat de garnalen na toevoeging aan het aquarium het eigenlijk altijd meteen goed doen door de hoeveelheid voedsel.

Aangezien Shrimps Affair setup powder de van nature voorkomende micro-bacteriën laat groeien kan dit nooit het water vervuilen. Deze bacteriën komen doorgaans ook al in het water voor, maar dan slechts in hele kleine mate. Door setup powder te gebruiken wordt het water dus niet belast en blijven afvalstoffen laag. Hierdoor zullen garnalen zich prettiger voelen wat de kleuring en kweek bevorderd.

Dosering

- Voor een nieuw aquarium 1 gram per 10 liter aquarium water direct bij het opstarten van het aquarium.

- Voor onderhoud van de biofilm in een bestaand aquarium wekelijks 1 gram per 30/40 liter aquarium water.

- 1 gram komt overeen met een afgestreken lepel (inbegrepen in de verpakking).

Inhoud: 100 gram in de vorm van poeder.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 151 gram (verzendgewicht). Verzending middels briefpost is mogelijk tot 200 gram.

Patrick Harrer 27-12-2023 10:44

Very nice und good quality


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »