Oranje sakura garnalen

Oranje sakura garnalen zijn geselecteerd op intens oranje kleur. Sterke garnalen die makkelijk te houden zijn en makkelijk kweken. Actieve garnalen die goed uitkomen op een donkere bodem.

Lees meer...

Oranje sakura garnalen

 

Oranje sakura garnalen uit Taiwan import. Dieren zijn ongeveer 1-1.5 cm groot. Dieren van de meest intense oranje kleur. De garnalen worden hier gekweekt op leidingwater en een gewone grindbodem. Komen het mooiste uit op een donkere bodem. Kunnen het best in een groep van minimaal 10 gehouden worden.

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15 liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gevarieerd eten krijgen. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Deze garnalen behoren tot de garnalen soorten die het gemakkelijkste voor nakweek zorgen in het aquarium. Het vrouwtje draagt de eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

I 12-07-2021 17:46

Mooi van kleur, goed verpakt, helemaal tevreden.


Stef 26-04-2019 15:22

Paar weken terug 70 besteld bij mark mooi gekleurt en heel wat zwangeren heb ik nu rond zwemmen dus echt een aanrader


L Kruithof 22-02-2018 19:40

Goede levering.oranje sukura doen het super goed.efg blij mee.


Wojciech Olejnik 22-02-2018 13:54

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 4 beoordelingen