Ciano nexus pure led 25

Een geweldig mooi nano design aquarium met de maten: 29x33,8x38 centimeter. Met de strakke led verlichting en optimaal helder glas is dit aquarium zeer populair bij zowel de aquariaan als de aquascaper. Inclusief verlichting en filter.

Lees meer...
Aantal: 2

Ciano nexus pure led 25

 

De Ciano nexus pure led 25 is een geweldig mooi nano design aquarium met de maten: 29x33,8x38 centimeter. Dit aquarium is voorzien van een strakke LED-lamp met een stroomverbuik van slechts 2,5 Watt. Toch geeft deze lamp ruim voldoende licht voor het hele aquarium.

Het glas van dit aquarium is nauwkeurig gepolijst voor optimaal doorzicht en optimale helderheid. De hoeken zijn ook meegenomen in dit proces waardoor deze bijna wegvallen en het aquarium rondom een strak geheel lijkt.

De Ciano nexus pure led 25 wordt standaard geleverd met LED-lamp en binnenfilter (Ciano CF40). Alle techniek werkt op de meest duurzame manier. Het interne filter is voorzien van de nieuwste technieken waardoor deze bijna niet kan verstoppen. Het filter is voorzien van schuim-pads die u gemakkelijk kunt vervangen. Daarnaast zijn deze pads in verschillende vormen te verkrijgen (anti-alg, actieve kool, etc.). Op deze manier kunt u altijd de optimale filtering kiezen die past bij uw aquarium.

Specificaties

Maat: 29x33,8x38 centimeter

Inhoud: 22 liter

Inclusief LED-verlichting en CF40 binnenfilter (tot 200 liter per uur).

D de Ruyter 15-01-2018 07:28

Heel fijn aquarium voor garnalen. De snoeren mooi weggewerkt. Het aquarium is een losse bak en dit is wel zo makkelijk. De hoeken zijn ook heel mooi afgewerkt. Er komt zeker een volgende.


4 sterren op basis van 1 beoordelingen