Chapeuzinho pods 5-10cm

De Chapeuzinho pods komen uit de Amazone en dienen binnen het aquarium natuurlijke schuilplaatsen. De Chapeuzinho pods lijken een beetje op een grote eikeldop en geven goede stoffen (tannines en looizuren) af aan het water. 5-10CM in doorsnede.

Lees meer...
Aantal: 377

Chapeuzinho pods 5-10cm

 

De Chapeuzinho pods komen uit de Amazone en dienen binnen het aquarium natuurlijke schuilplaatsen. De buitenkant van de pods is ruw waardoor de pods zeer geschikt zijn om te bekleden met aquariummossen en aquariumplanten.

De Chapeuzinho pods geven in het aquarium goede stoffen (tannines en looizuren) af aan het water. De effecten van deze stoffen zijn te vergelijken met de stoffen uit catappa producten. Zo zorgen deze stoffen er voor dat de pH op een natuurlijke manier wordt verlaagd. Daarnaast werken deze stoffen antibacterieel en stressverlagend. De Chapeuzinho pods geven het water een bruine kleur en zijn daarom ook geschikt om een blackwater biotoop te creëren.

Garnalen en andere kleine dieren schuilen graag in de Chapeuzinho pods. Omdat de Chapeuzinho pod een natuurproduct is kan deze is vorm en afmetingen verschillen. Beschikbaar in 5-10 centimeter.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen