Ziss aqua

Ziss aqua staat bekend om zijn keek/quarantaine bakjes en egg tumblers voor aquaria. Op deze manier voorzien de Ziss aqua producten in de kweek ondersteuning van aquariumdieren. Alle producten worden direct vanuit een Nederlandse leverancier geleverd waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.


Ziss CO2 generator

€38,95

De Ziss CO2 generator is een regelbare generator welke op zeer gemakkelijke wijze CO2 kan toevoegen aan aquaria tot 200 liter. De generator wordt buiten het aquarium gebruikt en brengt de CO2 het aquarium in middels een diffuser.

Ziss BL-3 kweekbakje

€33,95

De Ziss BL kweekbakjes worden veel gebruikt voor zwangere en/of kleine garnalen. De bakjes zijn geheel baby proof door gebruik van zeer fijn gaas. Door middel van een garnalen veilig circulatie systeem is het bakje altijd voorzien van zuurstofrijk en...

Ziss bewegend bed filter ZB-150

€22,95

Het Ziss bewegend bed filter ZB-150F is een luchtgedreven aquarium filter die geschikt is voor aquaria tot 150 liter. Dit filter zorgt geheel veilig en zonder bewegende delen voor helder en schoon aquariumwater. Zorgt voor een optimale bacteriehuishouding

Ziss GL-1 kweekbakje

€31,95

De Ziss GL-1 aquarium kweekbak is zeer goed te gebruiken bij guppen en andere kleine vissen. Door een dubbele bodem kunnen jonge en oude dieren van elkaar worden gescheiden. Geschikt voor zowel kweek als quarantaine doeleinden.

Ziss bewegend bed filter ZB-300

€32,95

Het Ziss bewegend bed filter ZB-300 is een luchtgedreven aquarium filter die geschikt is voor aquaria tot 300 liter. Dit filter zorgt geheel veilig en zonder bewegende delen voor helder en schoon aquariumwater. Zorgt voor een optimale bacteriehuishouding.

Ziss ZET-E55 egg tumbler

€23,95

De Ziss ZET-E55 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere zeer kleine eitjes. Door zijn geringe lengte past deze tumbler gemakkelijk in nano en andere kleine aquaria.De Ziss ZET-E55 heeft een hoogte van 16 centimet

Ziss BL-2 kweekbakje

€31,95

Het Ziss BL-2 kweekbakje worden veel gebruikt voor zwangere en/of kleine vissen en garnalengarnalen. De kweekbakjes zijn geheel baby proof door gebruik van zeer fijn gaas. Inclusief luchtslang + diffusor voor voldoende zuurstof toevoer.

Ziss ZET-80 egg tumbler

€36,95

De Ziss ZET-80 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere eitjes. De Ziss ZET-80 egg tumbler heeft een inhoud van 650 ml en kan daarom veel eitjes bevatten. 25 centimeter hoog.

Ziss ZET-65 egg tumbler

€31,95

De Ziss ZET-65 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere eitjes. De Ziss ZET-65 egg tumbler heeft een inhoud van 450 ml en kan daarom redelijk veel eitjes bevatten. 22 centimeter hoog.

Ziss ZET-55 egg tumbler

€27,95

De Ziss ZET-55 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen of vissen eitjes. Door zijn geringe lengte past deze tumbler gemakkelijk in nano en andere kleine aquaria. De Ziss ZET-55 heeft een diameter van 55 mm en een hoogte van 210mm

Ziss onderdelen - Luchtsteen Breeding Box

€1,95 €1,25

Voor de Ziss producten die wij verkopen hebben we verschillende onderdelen beschikbaar. Hierdoor blijven de producten in goede conditie en blijven de eitjes / dieren in goede gezondheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »