Ziss bewegend bed filter ZB-300

Het Ziss bewegend bed filter ZB-300 is een luchtgedreven aquarium filter die geschikt is voor aquaria tot 300 liter. Dit filter zorgt geheel veilig en zonder bewegende delen voor helder en schoon aquariumwater. Zorgt voor een optimale bacteriehuishouding.

Lees meer...
Artikelnummer: 26.3.5
Aantal: 24

Ziss bewegend bed filter ZB-300

 

Het Ziss bewegend bed filter ZB-300 is een luchtgedreven aquarium filter die geschikt is voor aquaria tot 300 liter. Door de luchtslang wordt lucht onderin het filter gebracht. Wanneer deze lucht naar boven trekt door het filter wordt water meegetrokken door de opwaartse kracht. Deze stroming zorgt er voor dat het plastic filtermedium langs elkaar beweegt in het filter. Dit heeft als effect dat er steeds nieuwe bacteriën beschikbaar zijn in de stroming om het water optimaal te reinigen en afvalstoffen af te breken.

Wanneer het water met de lucht aan de bovenkant uit het filter komt dan zijn de afvalstoffen omgezet en schadelijke stoffen afgebroken. Het Ziss bewegend bed filter ZB-300 doet dit zo efficiënt dat het filter ondanks zijn geringe formaat geschikt is voor aquaria tot 300 liter.

Aangezien dit aquarium filter wordt aangedreven door lucht en geen mechanische delen bevat is het filter 100% veilig voor zelfs de kleinste aquariumdieren. Deze kunnen niet in het filter gezogen worden of beschadigd raken door mechanisch bewegende delen. De werking op lucht zorgt naast beweging in het filter ook direct voor de toevoeging van een grote hoeveelheid zuurstof aan het water.

Het filter kan gemakkelijk middels de meegeleverde zuignappen aan het raam worden geplakt. Daarnaast komt het filter compleet met filtermedia, luchtslang en luchtkraan.

Let op: er is nog een luchtpomp nodig om dit filter in gebruik te nemen!

Afmeting: 25cm x 7.5cm

yentl goethals 28-10-2019 16:25

Zeer goede luchtfilter voor de mensen met garnalen


K Hoogerdijk 22-10-2019 18:18

goeden dag ik vind de ziss zb-300
Perfect werken ik hoef niet onder 3 dagen de aquarium the doen je merkt dat de bodem wat schonen blíjft ende ramen
Met vriendelijke groeten


5 sterren op basis van 2 beoordelingen