Ziss bewegend bed filter ZB-150

Het Ziss bewegend bed filter ZB-150F is een luchtgedreven aquarium filter die geschikt is voor aquaria tot 150 liter. Dit filter zorgt geheel veilig en zonder bewegende delen voor helder en schoon aquariumwater. Zorgt voor een optimale bacteriehuishouding

Lees meer...
Artikelnummer: 27.3.4
Aantal: 6

Ziss bewegend bed filter ZB-150

 

Het Ziss bewegend bed filter ZB-150F is een luchtgedreven aquarium filter die geschikt is voor aquaria tot 150 liter. Door de luchtslang wordt lucht onderin het filter gebracht. Wanneer deze lucht naar boven trekt door het filter wordt water meegetrokken door de opwaartse kracht. Deze stroming zorgt er voor dat het plastic filtermedium langs elkaar beweegt in het filter. Dit heeft als effect dat er steeds nieuwe bacteriën beschikbaar zijn in de stroming om het water optimaal te reinigen en afvalstoffen af te breken.

Wanneer het water met de lucht aan de bovenkant uit het filter komt dan zijn de afvalstoffen omgezet en schadelijke stoffen afgebroken. Het Ziss bewegend bed filter ZB-150F doet dit zo efficiënt dat het filter ondanks zijn geringe formaat geschikt is voor aquaria tot 150 liter.

Aangezien dit aquarium filter wordt aangedreven door lucht en geen mechanische delen bevat is het filter 100% veilig voor zelfs de kleinste aquariumdieren. Deze kunnen niet in het filter gezogen worden of beschadigd raken door mechanisch bewegende delen. De werking op lucht zorgt naast beweging in het filter ook direct voor de toevoeging van een grote hoeveelheid zuurstof aan het water.

Het filter kan gemakkelijk middels de meegeleverde zuignappen aan het raam worden geplakt. Daarnaast komt het filter compleet met filtermedia en luchtkraan.

Let op: er is nog een luchtpomp en stukje luchtslang nodig om dit filter in gebruik te nemen!

Afmeting: 18,5cm x 6.0cm

Kelly Van Ginkel 19-01-2024 10:30

Prima produkt


4 sterren op basis van 1 beoordelingen