Vin

Ching Tung Vin Tsay (Vin shrimp/fish) is een grote naam in de garnalenwerld. Vin is in Taiwan een grote kweker & exporteur van zeer exclusieve garnalen. Daarnaast heeft Vin een kleine lijn met hoogwaardige producten welke hij ook zelf gebruikt om garnalen succesvol te kweken. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en geven zichtbaar verbeterde resultaten als het gaat om het succesvol houden en kweken van garnalen in het aquarium.


Vin storm nitrifying bacteria

€19,95

Vin Storm Nitrifying Bacteria bestaat uit filterbacteriën en toegevoegde vitaminen. Voor een optimale garnalenkweek is het van groot belang om een gezonde en evenwichtige bacteriehuishouding in uw aquaria te hebben zodat afvalstoffen snel en efficiënt kun

Vin Blizzard Shrimp Food

€18,95

Vin Blizzard Shrimp Food is hoogwaardige kwaliteit garnalenvoer, speciaal geselecteerd en samengesteld door VinFish. Met Blizzard bent u verzekerd van de beste voeding voor een optimale gezondheid, groei, kleuring en kweek. Inhoud: 40 of 500 gram.

Vin storm activator

€19,95

Door gebruik te maken van Vin storm activator zult u merken dat het aquariumwater zeer helder wordt, en afvalstoffen sterk afnemen. De ontwikkeling en groei van aquarium wormen wordt door Storm Activator sterk onderdrukt en verminderd.

Vin storm ecological bacteria

€24,95

Vin Storm Ecological Bacteria bestaat uit tal van filterbacteriën in poedervorm. Hierdoor kan Vin Storm Ecological Bacteria in de opstartfase goed worden toegoevoegd aan een nieuwe aquariumbodem voor een snelle start en optimale plantengroei.

Vin storm GH regulator

€21,95

Vin Storm GH Regulator verhoogt alleen de GH, zonder dat de kH en pH worden beïnvloed. Dit maakt Vin Storm GH Regulator bijzonder geschikt voor aquariumplanten en garnalen. Storm GH Regulator bevat de juiste micro-elementen voor een optimale groei en...