Shrimps Affair

Shrimps Affair is een merk uit Singapore welke staat voor hoge kwaliteit producten. De specialiteit ligt bij garnalen & kreeften gerelateerde produten en worden gebruikt door menig hobbyist tot grote, bekende houders en kwekers. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en optimale ontwikkeling & testen voorafgaand aan elk product.


Shrimps Affair setup powder

€39,95

Shrimps Affair setup powder zorgt in nieuwe en bestaande aquaria voor de groei van micro-bacteriën. Setup powder zorgt tevens voor de aanleg van een biofilm bestaande uit bacteriën, mineralen, vitamines, enzymen en aminozuren. Inhoud: 100 gram.

Shrimps Affair UGF set

€39,95

De Shrimps Affair UGF set is een box van 15 x 15 x 9,5 centimeter (lxbxh), volledig gemaakt van sterk acryl. De set komt inclusief bodemplaatje & stijgbuis met luchtslang en luchtkraan waardoor deze direct op de luchtpomp kan worden aangesloten.

Shrimps Affair complete food

€19,95

Shrimps Affair complete food is all in one voeding voor garnalen en kreeften. Door de nauwkeurige samenstelling is de voeding rijk aan alles wat garnalen & kreeften nodig hebben zoals voedingsstoffen, aminozuren en mineralen. Inhoud: 50 gram.

Shrimps Affair garnalen schepnet

€17,95

Het Shrimps Affair garnalen schepnet is een handig en wendbaar netje om gemakkelijk uw garnalen en andere kleine dieren mee uit te vangen. Het netje heeft een zeer fijne maas en behoudt zijn vorm onder water. Verkrijgbaar in 3 lengtes; 20, 35 en 45 cm.

Shrimps Affair mini UGF set

€32,95

De Shrimps Affair mini UGF set is een box van 7,5 x 7,5 x 9,0 centimeter (lxbxh), volledig gemaakt van sterk acryl. De set komt inclusief bodemplaatje & stijgbuis met luchtslang en luchtkraan waardoor deze direct op de luchtpomp kan worden aangesloten.

Shrimps Affair hatchery

€29,95

Met de Shrimps Affair hatchery kunt u gemakkelijk & veilig eitjes laten uitkomen van kleine (overleden) aquariumbewoners zoals garnalen, kreeften en kleine vissen. Vanwege zijn zeer geringe formaat (13cm) zeer geschikt voor gebruik in nano aquaria.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »