Powershrimp

Powershrimp onderscheid zich in hoge kwaliteit garnalen producten zoals voeding en filtratie. Powershrimp is een 100% Nederlands merk.


Powershrimp glazen voederbuis

€11,95 €7,95

Met de glazen Powershrimp voederbuis kunt u eenvoudig garnalen en andere bodembewoners voeren. Verkrijgbaar in lengtes 25, 30, 35, 40 en 45cm.

Bodemfilter klein

€15,95

Met een bodemfilter maakt u van de gehele bodem een aquarium filter. Dit is zeer effectief aangezien de bodem van het aquarium vaak een groot oppervlak is. De kleine bodemfilter bevat 12 plaatjes (14 x 7 cm) en 1 stijgbuis.

Powershrimp artemia voedercup

€6,95 €3,50

Powershrimp artemia voedercup.

Powershrimp voederhoek

€5,95 €2,95

Een voederhoek wordt direct op de bodemplaat geplaatst zodat er een vrije ruimte ontstaat waar voeding in geplaatst kan worden. Beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Bodemfilter groot

€27,95

Met een bodemfilter maakt u van de gehele bodem een aquarium filter. Dit is zeer effectief aangezien de bodem van het aquarium vaak een groot oppervlak is. De grote bodemfilter bevat 32 plaatjes (14 x 7 cm) en 2 stijgbuizen.

PowerShrimp grow premium

€6,95

Grow premium is een compleet garnalenvoer. Grow premium garnalenvoer is verrijkt met multi-vitaminen en mineralen die zorgen voor een verbetering van de kleur en een goede vervelling van garnalen. Verkrijgbaar in 30 gram.

PowerShrimp baby premium

€6,95

Compleet en voedzaam garnalenvoer voor alle jonge zoetwater garnalen. Verbetert de groei, gezondheid en waterkwaliteit met behulp van de beste ingrediënten. Verkrijgbaar in 30 gram.

PowerShrimp nettle

€6,95

PowerShrimp nettle zijn aanvullende brandnetel voedersticks, gemaakt van 100% natuurlijke brandnetelbladeren. Zonder toegevoegde smaakstoffen, conserveringsmiddelen of andere lokstoffen. Inhoud: 30 gram.

PowerShrimp Hokkaido pellets

€6,95 €4,95

PowerShrimp Hokkaido bevat veel mineralen, voedingsstoffen en vitale stoffen om aquarium dieren gezond en mooi op kleur te houden. Versterkt het pantser en ondersteunt het verteringsstelsel. Verkrijgbaar in 20 gram.

Powershrimp Slang borstel

€6,95 €3,95

Powershrimp slang borstel. De borstel heeft een doorsneel van 23 mm en kan worden gebruikt voor het schoonmaken van slangen van 9/12 , 12/16 en 16/22mm. Lengte 60cm.

PowerShrimp Hokkaido Chips

€6,95

PowerShrimp Hokkaido bevat veel mineralen, voedingsstoffen en vitale stoffen om aquarium dieren gezond en mooi op kleur te houden. Versterkt het pantser en ondersteunt het verteringsstelsel. Verkrijgbaar in 20 gram.

Bodemfilter middel

€19,95

Met een bodemfilter maakt u van de gehele bodem een aquarium filter. Dit is zeer effectief aangezien de bodem van het aquarium vaak een groot oppervlak is. De medium bodemfilter bevat 20 plaatjes (14 x 7 cm) en 1 stijgbuis.

PowerShrimp walnut

€6,95

PowerShrimp walnut is 100% natuurlijk, aanvullend garnalenvoer. Deze voeding is gemaakt van 100% walnootblad en volledig biologisch. De sticks zijn rijk aan bouwstoffen zoals vitamines en enzymen en dragen zo bij aan een goede gezondheid van garnalen.

PowerShrimp spinach

€6,95

Powershrimp Spinach is een gezond aanvullend garnalenvoer. Het hoge gehalte aan chlorofyl ondersteunt de spijsvertering van garnalen. Antioxidanten versterken de immuniteit en weerstand van de garnalen.

PowerShrimp greenfood

€6,95

Dit garnalenvoer is uitsluitend gemaakt van planten en groenten. Verbetert de gezondheid, vitaliteit en kleur van uw garnalen. Verbetert de vervelling en kweek van de garnalen. Verkrijgbaar in 30 gram.