Bodemfilter groot

Met een bodemfilter maakt u van de gehele bodem een aquarium filter. Dit is zeer effectief aangezien de bodem van het aquarium vaak een groot oppervlak is. De grote bodemfilter bevat 32 plaatjes (14 x 7 cm) en 2 stijgbuizen.

Lees meer...
Artikelnummer: 19.2.1
Aantal: 29

Bodemfilter groot

 

Door de hele bodem te gebruiken als filter, kunnen er ontzettend veel bacteriën huizen die uw aquarium schoon en in balans houden. Bodemfilters zijn ideaal voor het houden van Garnalen. Alle afvalstoffen worden in de bodem getrokken door middel van een aerated flow systeem, zonder dat de dieren hier last van hebben.

Een bodemfilter is zeer gemakkelijk in gebruik. U dient de panelen aan elkaar te bevestigen, en de stijgbuis te plaatsen op de panelen. Plaats het bodemfilter in uw aquarium. Dek vervolgens de platen af met uw bodembedekker. Hoe dikker de bodem, hoe meer bacteriën hier in kunnen huizen.

Een bodemfilter neemt weinig plek in, en is (op de stijgbuis na) onzichtbaar. Op de plaatsen waar u planten wilt hebben staan, kunt u er voor kiezen om een plaatje weg te laten.

Onderdelen:

- De losse panelen zijn 14 x 7 cm. (grootte van de doorvoerkanalen tussen de panelen is 2 mm.) In dit pakket zitten 32 platen.
- De stijgbuis is instelbaar van 34 tot 52 cm. Indien u hem afzaagt kan u hem ook nog korter maken uiteraard. Doorsnee buis is 20.5 mm binnenmaat/23 mm buitenmaat. Dit pakket bevat 2 stijgbuizen.

(Luchtpomp niet meegeleverd).

Jimmy Cuypers 30-01-2024 10:26

We zullen zien wat het geeft kwa bacterie cultuur onder het net.


A Lofowong 24-12-2019 15:46

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


jurrie feikens 13-02-2015 08:13

mooie uitstroom ,zeer tevreden


4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »