Artemia Koral

Artemia Koral GmbH is een Duits bedrijf welke al 20+ jaar hoge kwaliteit visvoeders produceert. De voeding is met de grootste zorg samengesteld op basis van jaren lange ervaring en in combinatie met grote kwekers en verkopers. Zo bevatten de voeders alles wat aquariumdieren nodig hebben voor een optimale groei, kleuring en gezondheid.


Artemia Eieren / artemia cysts 90%+

€7,95

50 gram Artemia eieren in een hersluitbaar potje. De Artemia eieren komen uit schone zoutmeren in Siberië, Rusland en zijn zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn! Inhoud: 50 gram.

Voedertabletten Tropische Vis

€1,95

Speciale voedertabletten voor alle soorten tropische vissen. Dit voer bevat enkele soorten gevriesdroogd plankton. Het is zeer voedzaam en rijk aan vitamines en bevordert een gezonde groei van uw vissen. Verkrijgbaar in 50 en 250 milliliter.

Mixed wafels

€2,95

Deze mixed wafels zijn een compleet zinkend voer voor alle siervissen en schelpdieren die op de bodem van zoet- en zeewateraquaria leven. De drie gemengde soorten wafels bevatten astaxanthine, algen en natuurlijke caroteen. Voor dagelijks gebruik.

Spirulina tabletten

€1,95

Spirulina tabletten met een minimum gehalte van 20% spirulina algen. Ondersteunt natuurlijke kleuring en de algemene gezondheid van vissen. Deze voedzame tabletten zinken snel naar de bodem waarna bodemvissen deze kunnen eten. Verkrijgbaar in 50 en 250 mi

Canned Brine Shrimps

€4,29

Color vlokvoer is een speciaal vlokvoer voor alle soorten vissen. Bevat natuurlijke stoffen die een mooie en natuurlijke kleuring van de vissen bevorderen. Vertroebelt het water niet.

Vlokvoer Energy

€3,95

Energy vlokkenvoer is een aanvullend voer voor alle aquariumvissen. Deze vlokken hebben een bijzonder hoog gehalte aan hoogwaardige eiwitten, aminozuren en vitamines. Verkrijgbaar in 250/500/1000ml.

Canned Cyclops

€4,29

Canned Cyclops is een hoogwaardig voer gebaseerd op een innovatief voerconcept. Geselecteerde, gecultiveerde cyclops (copepods) van 0,3 - 0,5 mm groot werden direct in hun eigen sap geconserveerd door hittesterilisatie onder hoge druk in het blikje. Inhou

Vlokvoer Color

€3,95

Color vlokvoer is een speciaal vlokvoer voor alle soorten vissen. Bevat natuurlijke stoffen die een mooie en natuurlijke kleuring van de vissen bevorderen. Vertroebelt het water niet.

Vlokvoer Tubifex

€3,95

Speciaal vlokkenvoer voor alle aquariumvissen, waterreptielen en vivariumdieren. Bevat voornamelijk Tubifex. Vertroebelt het water niet.

Vlokvoer Artemia

€3,95

Artemia vlokkenvoer is een compleet vlokken voer voor alle soorten tropische en zeevissen. De vlokken bevatten meer dan 40 ingrediënten en zijn speciaal verrijkt met artemia (minstens 50%), fijngemalen zeeschaaldieren, weekdieren en zeewier.