Artemia Koral

Artemia Koral GmbH is een Duits bedrijf welke al 20+ jaar hoge kwaliteit visvoeders produceert. De voeding is met de grootste zorg samengesteld op basis van jaren lange ervaring en in combinatie met grote kwekers en verkopers. Zo bevatten de voeders alles wat aquariumdieren nodig hebben voor een optimale groei, kleuring en gezondheid.


Artemia Eieren / artemia cysts 90%+

€7,95

50 gram Artemia eieren in een hersluitbaar potje. De Artemia eieren komen uit schone zoutmeren in Siberië, Rusland en zijn zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn! Inhoud: 50 gram.

Canned Brine Shrimps

€4,29

Geconserveerde Brine Shrimps is 100% natuurlijke Artemia welke in het blikje worden bewaard. Brine shrimps (Artemia) worden bereid in het blik, in de natuurlijke vloeistoffen waardoor alle goede voedingsstoffen bewaard blijven. Inhoud: 100 gram.

Artemia Eieren / artemia cysts 95%+

€14,95

Artemia eieren in een hersluitbaar zakje. Afkomstig uit Siberië en zonder twijfel één van de beste kwaliteit eieren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn! Inhoud: 100 gram.

Canned Bloodworms

€4,29

Canned Bloodworms zijn natuurlijke wormen (genus Glycera) die worden ingeblikt. De bloodworms worden ingeblikt en geconserveerd in de eigen natuurlijke vloeistoffen. Hierdoor blijcen alle goede voedingsstoffen bewaard. Inhoud: 100 gram.

Voedertabletten Tropische Vis

€1,95

Speciale voedertabletten voor alle soorten tropische vissen. Dit voer bevat enkele soorten gevriesdroogd plankton. Het is zeer voedzaam en rijk aan vitamines en bevordert een gezonde groei van uw vissen. Verkrijgbaar in 50 en 250 milliliter.

Spirulina tabletten

€1,95

Spirulina tabletten met een minimum gehalte van 20% spirulina algen. Ondersteunt natuurlijke kleuring en de algemene gezondheid van vissen. Deze voedzame tabletten zinken snel naar de bodem waarna bodemvissen deze kunnen eten. Verkrijgbaar in 50 en 250 mi

Vlokvoer Artemia

€3,95

Artemia vlokkenvoer is een compleet vlokken voer voor alle soorten tropische en zeevissen. De vlokken bevatten meer dan 40 ingrediënten en zijn speciaal verrijkt met artemia (minstens 50%), fijngemalen zeeschaaldieren, weekdieren en zeewier.

Vlokvoer Tubifex

€3,95

Speciaal vlokkenvoer voor alle aquariumvissen, waterreptielen en vivariumdieren. Bevat voornamelijk Tubifex. Vertroebelt het water niet.

Canned Cyclops

€4,29

Canned Cyclops is hoogwaardige voeding. Geselecteerde, gecultiveerde cyclops (copepods) van 0,3 - 0,5 mm groot worden direct in hun eigen vloeistoffen geconserveerd in het blikje. Hierdoor blijven alle goede voedingsstoffen bewaard. Inhoud: 100 gram.

Vlokvoer Energy

€3,95

Energy vlokkenvoer is een aanvullend voer voor alle aquariumvissen. Deze vlokken hebben een bijzonder hoog gehalte aan hoogwaardige eiwitten, aminozuren en vitamines. Verkrijgbaar in 250/500/1000ml.

Vlokvoer Color

€3,95

Color vlokvoer is een speciaal vlokvoer voor alle soorten vissen. Bevat natuurlijke stoffen die een mooie en natuurlijke kleuring van de vissen bevorderen. Vertroebelt het water niet.