BLAU nano cubic aquascaping 42L

De BLAU nano cubic aquascaping 42L heeft de afmetingen: 35x35x35 centimeter en een inhoud van 42 liter. Dit aquarium is voorzien van strakke rechte hoeken en optic white glas. Speciaal ontwikkeld om in te aquascapen met de prachtigste resultaten!

Aantal: 1

BLAU nano cubic aquascaping 42L

 

De BLAU nano cubic aquascaping 42L heeft de afmetingen: 35x35x35 (L*B*H) centimeter en een inhoud van 42 liter. Dit aquarium is voorzien van strakke rechte hoeken en optic white glas. Tevens komt dit aquarium met een witte onderlegger en is het glas verlijmd met transparante siliconenkit.

Door de rechte, strakke hoeken en het optic white glas ontstaat een strak design aquarium waarin aquascapes geheel tot hun recht komen. Tevens zorgt de transparante siliconenkit er voor dat naden vrijwel onzichtbaar lijken wat zorgt voor een strak geheel met een optimale doorkijk.

Dit nano aquarium wordt leeg geleverd (wel inclusief dekglaasje en onderzetter) waardoor u hem helemaal naar eigen wens kunt inrichten.


De nano cubic aquascaping aquariums van BLAU zijn in de volgende maten bij ons verkrijgbaar:

Blau nano cubic aquascaping 28 liter / 40 x 25 x 28 cm
Blau nano cubic aquascaping 38 liter / 45 x 28 x 30 cm
Blau nano cubic aquascaping 27 liter / 30 x 30 x 30 cm
Blau nano cubic aquascaping 42 liter / 35 x 35 x 35 cm

S ten Hoorn 12-02-2021 22:53

Na lang zoeken inmiddels de ideale bak gevonden. Voldoende volume, prachtig glas, afdekruit en een foammatje. In combinatie met het led licht een prachtige set welke gemakkelijk uit te breiden is naarmate de hobby groeit! Verzending is overigens super geregeld, kwam zeer goed ingepakt aan. Al met al een aanrader voor de kleinere aquariums en optimaal wilt genieten van de planten en diertjes.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »