Milwaukee digitale refractometer

Met de Milwaukee digitale refractometer MA887 kunt u gemakkelijk het zoutgehalte meten van uw zeewater aquarium of andere oplossing. De refractometer is zeer eenvoudig in gebruik en bepaalt de gewenste waarde in enkele seconden.

Lees meer...
Artikelnummer: 54.4.3
Aantal: 2

Milwaukee digitale refractometer

 

Met de Milwaukee digitale refractometer MA887 kunt u gemakkelijk het zoutgehalte meten van uw zeewater aquarium of andere oplossing. Op het digitale display wordt de meetwaarde direct weergegeven samen met de temperatuur zodat deze binnen enkele seconden af te lezen zijn. Geen gedoe meer met een handmatige (analoge) meting, direct een betrouwbaar resultaat!

De meter kan eerst gemakkelijk en snel worden gekalibreerd met gedestilleerd of gedeïoniseerd water, waarna een monster geanalyseerd kan worden. De meter kan 3 verschillende meetwaarden aangeven; praktische eenheden voor zoutgehalte (PSU), zoutgehalte in delen per duizend (ppt) of soortelijk gewicht S.G. (20/20).

Na aanbrengen van het monster wordt de gewenste waarde in enkele seconden nauwkeurig bepaald. De meter corrigeert de meting aan de hand van de temperatuur van het monster (ATC). Hierdoor zijn er geen temperatuurafwijkingen en is de meting betrouwbaar voor uw watertemperatuur.

Specificaties

  • PSU meetbereik: 0-50 resolutie: 1 nauwkeurigheid: +-2
  • ppt: meetbereik: 0-150 resolutie: 1 nauwkeurigheid: +-2
  • S.G. meetbereik: 1.000-1.114 resolutie: 0.001 nauwkeurigheid: +-0.002
  • Temperatuur meetbereik: 0-80°C / 32-176 °F

Bekijk hier de handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »