Aquael shrimp set day & night aquarium 30 liter

Aquael shrimp set day & night 30 zwart of wit garnalen aquarium. Afmetingen: 29x29x35cm. Met deze complete set inclusief dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Inhoud: 30 liter.

Lees meer...
€106,95 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 10

Aquael shrimp set day & night aquarium 30 liter

 

Aquael shrimp set day & night 30 zwart of wit. Dit compacte 30 liter aquarium is een complete set inclusief verlichting, filter, heater en afdekplaat en heeft een afmeting van 29x29x35cm. Perfect doorzicht door het gepolijste glas. Hierdoor hoeft u enkel nog de inrichting uit te kiezen en dan bent u helemaal klaar om te starten.

 

Verlichting

Het aquarium is voorzien van een zwarte 4,8 Watt Aquael day & night LED lamp. Deze verlichting heeft 3 standen (daglicht, zonsopgang/ondergang, en nacht) waardoor het aquarium op een natuurlijke manier verlicht kan worden. Het lichtspectrum is zo samengesteld dat het plantengroei actief ondersteund wordt en de kleuren van dieren goed uitkomen.

 

Filter

Het aquarium is voorzien van een Aquael turbo mini filter met een regelbare uitstroom van 50-320 liter per uur. Het Turbo Mini-filter zorgt voor mechanische en biologische filtratie en beluchting van water.

 

Heater

De set wordt tot slot geleverd inclusief de Aquael Fix 2 heater 50 Watt. Deze verwarming is standaard ingesteld op een stabiele 25 graden. Dit is de ideale temperatuur voor veel vissen en garnalen. U hoeft deze heater enkel in het stopcontact te steken en dus niet meer in te stellen!


Deze complete 30 liter aquarium set en voorzien van de beste technieken voor een voordelige prijs!

*

* Let op, de Aquael socket link duo zit niet bij deze aquarium set.

RAM Mak-Porcu 04-01-2024 16:33

Mooie aquarium voor mijn garnalen.


Charlotte 02-04-2021 14:42

Het aquarium van 30L en de LED lamp zijn geweldig! Hou wel in het achterhoofd dat er bij deze set geen onderlegger geleverd wordt. De aquael turbo mini filter die geleverd wordt bevalt me niet. Plakt niet goed vast en hangt dus de hele tijd scheef. Ik ga een aquael pat mini filter bestellen voor dit nano aquarium.


J van den Enden 24-12-2020 14:35

Mooi product, super handig en snel klaargezet. Ontzettend goed geleverd, het product is netjes ingepakt en kan niets mee gebeuren.


C J Najafi 18-12-2020 17:14

Mooi, eenvoudig, geschikt voor Nano Aquascaping met mooi lamp en voor klein planted projecten maar filter nogal sterk en niet geschikt voor oa Betta vis


4.5 sterren op basis van 4 beoordelingen