Aquael shrimp set day & night aquarium 30 liter

Aquael shrimp set day & night 30 zwart garnalen aquarium. Afmetingen: 29x29x35cm. Met deze complete set inclusief dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Inhoud: 30 liter.

Lees meer...
Aantal: 19

Aquael shrimp set day & night aquarium 30 liter

 

Aquael shrimp set day & night 30 zwart garnalen aquarium. Afmetingen: 29x29x35cm. Met deze complete set inclusief dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Perfect doorzicht door het gepolijste glas. Hierdoor hoeft u enkel nog de inrichting uit te kiezen en dan bent u helemaal klaar om te starten.
Naast garnalen kunt u uiteraard ook gewoon kleine vissen of andere kleine aquariumdieren in dit aquarium houden.

Dit garnalen aquarium heeft een inhoud van 30 liter en is voorzien van een 4,8 Watt Aquael day & night LEDverlichting. Deze verlichting heeft 3 standen (daglicht, zonsopgang/ondergang, en nacht) waardoor het aquarium op een natuurlijke manier verlicht kan worden. Het lichtspectrum is tevens zo samengesteld dat het plantengroei actief ondersteund en de kleuren van dieren goed laat uitkomen.

Naast de verlichting is het aquarium voorzien van een Aquael turbo mini filter met een maximale uitstroom van 50-320 liter per uur (regelbaar).

Bij deze set komt tot slot ook nog de Aquael Fix 2 heater 50 Watt. Deze verwarming is standaard ingesteld op een stabiele 25 graden. Dit is de ideale temperatuur voor veel vissen en garnalen. U hoeft deze heater enkel in het stopcontact te steken en dus niet meer in te stellen!

Helemaal compleet en voorzien van de beste technieken voor een voordelige prijs!

*

* Let op, de Aquael socket link duo zit niet bij deze aquarium set.

Charlotte 02-04-2021 14:42

Het aquarium van 30L en de LED lamp zijn geweldig! Hou wel in het achterhoofd dat er bij deze set geen onderlegger geleverd wordt. De aquael turbo mini filter die geleverd wordt bevalt me niet. Plakt niet goed vast en hangt dus de hele tijd scheef. Ik ga een aquael pat mini filter bestellen voor dit nano aquarium.


J van den Enden 24-12-2020 14:35

Mooi product, super handig en snel klaargezet. Ontzettend goed geleverd, het product is netjes ingepakt en kan niets mee gebeuren.


C J Najafi 18-12-2020 17:14

Mooi, eenvoudig, geschikt voor Nano Aquascaping met mooi lamp en voor klein planted projecten maar filter nogal sterk en niet geschikt voor oa Betta vis


4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen