ADA Bacter 100

ADA Bacter 100 zijn actieve filterbacteriën die zorgen voor een snelle start van uw aquarium. ADA bacter 100 bestaat uit meer dan 100 verschillende bacteriën en micro-organismen die op alle vlakken uw aquarium opstarten en ondersteunen.

Lees meer...
Artikelnummer: 27.5.6
Aantal: 2

ADA Bacter 100

 

ADA Bacter 100 zijn actieve filterbacteriën die zorgen voor een snelle start van uw aquarium. ADA bacter 100 bestaat uit meer dan 100 verschillende bacteriën en micro-organismen die op alle vlakken uw aquarium opstarten en ondersteunen. Op die manier wordt het biologisch evenwicht in het aquarium snel bereikt wat er voor zorgt dat planten sneller gaan groeien en algen geen kans krijgen.

Zowel in de bodem als in het filter zijn vele goede bacterën aan het werk om afvalstoffen om te zetten naar voedingsstoffen voor aquariumplanten. Deze Bacteriën hebben tijdens de opstartfase tijd nodig om in het aquarium te verschijnen en te vermeerderen tot deze alles goed kunnen verwerken. Door Ada bacter 100 toe te voegen kunt u deze bacteriën direct vanaf het begin toevoegen aan het aquarium waardoor de opstartfase kan worden verkort.

Door snel te zorgen voor een goed biologisch evenwicht in het aquarium kunnen planten een goede start maken.

Toevoeging en dosering

Inhoud: 100 gram (+- 50 schepjes).

Toevoeging tijdens de opstart door ADA bacter te strooien tussen de nieuwe bodem voor u het water toevoegt. 1 schepje is voldoende voor 3 liter nieuwe bodem.

ADA Bacter is onbeperkt houdbaar mits koel en droog bewaard.

Quinten Joris Laurian Kokhuis 17-06-2020 12:58

Top product


A Verbroekken 09-07-2018 14:32

Op zich een heel leuk product, maar ik merk wel dat na een aantal dagen toch een nitrietstijging plaatsvindt, wat toch wel schadelijk voor de garnalen is. Daarnaast heb ik een schepje toegevoegd in het water, zoals in de gebruiksaanwijzing staat beschreven, maar nog steeds is het water erg troebel. Hierdoor ben ik niet helemaal tevreden over het product.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »