ADA Bacter ball

ADA Bacter ball zijn actieve filterbacteriën die zorgen voor een snelle start van uw aquarium. ADA bacter ball bestaat uit meer dan 100 verschillende bacteriën en micro-organismen die op alle vlakken uw aquarium opstarten en ondersteunen.

Lees meer...
Artikelnummer: 27.5.3
Aantal: 10

ADA Bacter ball

 

ADA Bacter ball zijn actieve filterballen die zijn gemaakt van het zelfde materiaal als de Ada bacter 100. Deze filterballen zorgen voor een snelle start van uw aquarium. ADA bacter ball bestaat uit meer dan 100 verschillende bacteriën en micro-organismen die op alle vlakken uw aquarium opstarten en ondersteunen. Op die manier wordt het biologisch evenwicht in het aquarium snel bereikt wat er voor zorgt dat planten sneller gaan groeien en algen geen kans krijgen.

Zowel in de bodem als in het filter zijn vele goede bacterën aan het werk om afvalstoffen om te zetten naar voedingsstoffen voor aquariumplanten. Deze Bacteriën hebben tijdens de opstartfase tijd nodig om in het aquarium te verschijnen en te vermeerderen tot deze alles goed kunnen verwerken. Door Ada bacter ball toe te voegen kunt u deze bacteriën direct vanaf het begin toevoegen aan het aquarium waardoor de opstartfase kan worden verkort.

Door snel te zorgen voor een goed biologisch evenwicht in het aquarium kunnen planten een goede start maken.

Toevoeging en dosering

Inhoud: 100 gram (18 ballen).

Toevoeging tijdens de opstart door ADA bacter ball toe te voegen in uw filter of aan de bodem voor u het water toevoegt. Kan ook gewoon op de bodem worden geplaatst op een onzichtbare plaats. 1 bal is voldoende voor 20 liter water.

ADA Bacter ball is onbeperkt houdbaar mits koel en droog bewaard.

Alex Shrimpatico 14-02-2018 21:24

Prima produkt om een nieuw aquarium mee op te starten. Dit heb ik gebruikt samen met ada amazonia light bodem. De planten groeiden goed en mijn king kong konden er na 4 weken indraaien erin. Ze doen het heel goed al 5 zwangere geteld.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »